15 topspellen van De Spelles deel 5

eBook De Spelles 15 topspellen deel 5

Je wilt in je gymles een topspel geven waarbij iedereen met plezier beweegt? Dan is dit eBook van De Spelles echt een uitkomst! In dit eBook staan 15 originele topspellen, die zeer geschikt zijn voor alle leeftijden. Het treft weinig voorbereiding en zo speel je in de gymles snel een topspel.

In het eBook staan spellen die zijn bedoeld als warming-up, als afsluiter of gewoon om met je groep een tof spel te spelen. De spellen kenmerken zich doordat iedereen met plezier beweegt en ook blijft bewegen. Dit komt door de accenten die ik in de spellen leg en doordat ik verschillende spelelementen aan de spellen heb toegevoegd.

Duidelijke uitleg mét video!

Je vindt bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je bij elk spel een video van het spel door een handige QR-code. Print het eBook uit en zo heb je ten alle tijden de juiste inspiratie bij de hand. Wacht niet langer en geef je eigen gymles een nieuwe impuls.

De volgende spellen staan in het eBook 15 topspellen van De Spelles deel 5
Around the world in de gymles
Bank-Rol-Estafette in de gymles
Basket-Fitness-Run in de gymles
Gooi-Vang-Fliprun in de gymles
Kerstboomspel in de gymles
Kickbal-run in de gymles
Levend Stratego in de gymles
Omgekeerd Pac-Man in de gymles
SPS-Fitness-Puntenrun in de gymles
Stapelvoetbal in de gymles
Steel de kegels in de gymles
Stormbaan Puntenrace in de gymles
Straten-run in de gymles
Trefbal-Arena in de gymles
Uno-Tikkertje in de gymles

Zoals je kunt zien, zit dit eBook boordevol originele spellen voor jouw groep. Met deze spellen beweegt iedereen met als gevolg dat ze de gymlessen weer met plezier gaan volgen. Wacht niet langer en bestel je eBook hieronder.

Wacht, wil je nog meer originele spellen in je bezit hebben? Het kan! Wanneer je het eBook Alle topspellen van De Spelles deel 2 bestelt, ontvang je naast deel 7 ook nog eens deel 5, 6 en het eBook met spellen voor buiten! Een boordevolle spelbundel met meer dan 60 spellen en allemaal voorzien van een spelvideo. Waar vind je dat nog?! Het mooie is dat dit beloond wordt met een mooie korting.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!