Alle eBooks

gymles materiaal

Wil je in de gymles iedereen goed en met plezier laten bewegen? Wil je de komende periode de juiste inspiratie bij de hand hebben? Of ben je het zat dat je elke keer dezelfde spellen speelt? Bestel dan de eBooks van De Spelles.

De Spelles heeft meer dan tien unieke eBooks die je gymlessen weer op de kaart zetten. In de eBooks staan meer dan 250 originele spellen voor in de gymles. Maar ook voor buiten de gymles zijn de spellen een uitkomst.

Met de unieke spellen beweegt iedereen goed en met plezier!

De spellen zijn zeer geschikt voor de leeftijd boven de zes jaar en zelfs voor volwassenen. Dit komt omdat de spellen een uniek karakter hebben: ze zijn origineel, werken enthousiasmerend en ze zorgen ervoor dat iedereen met plezier beweegt.

Ook bevorderen de spellen de samenwerking tussen de deelnemers. Dit komt omdat de spellen zo zijn opgebouwd dat samenwerken, communiceren en actief meedoen nodig zijn om het doel te bepalen. Daarnaast hebben veel spellen ook een cognitief karakter, waarbij de deelnemers nadenken. Zo zou je de spellen ook kunnen gebruiken voor bewegend leren.

Verder hoef je je ook geen zorgen te maken dat je van alles klaar moet zetten. In de eBooks is namelijk rekening gehouden met de sport- en spelmaterialen. Dit zorgt ervoor dat je niet gebonden bent aan de gymzaal, maar ook buiten op het plein of op een sportveld de eBooks kunt gebruiken.

Arianne: “De lay-out is overzichtelijk, er worden variaties gegeven én het heeft een duidelijke omschrijving mét video!

Wanneer je een eBook van De Spelles bestelt, krijg je altijd zekerheid: je vindt namelijk bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder is ieder spel voorzien van een spelvideo, deze bekijk je snel via een handige QR-code of door op de toegevoegde link te klikken. Zo zie je meteen wat de bedoeling is en kun je het zelfs als instructie gebruiken!

Als je alle eBooks van De Spelles bestelt, heb je meer dan 250 unieke gymspellen in je bezit. Zo kun je heel wat mooie lessen geven en verschillende motorische vaardigheden ontwikkelen!

Ook kun je een specifiek eBook aanschaffen. Je wilt natuurlijk een spelbundel waar je echt wat aan hebt! Daarom zijn de eBooks verdeeld in drie categorieën:

  • eBook met 15 topspellen (deel 1 t/m 9 en één voor gymles buiten)
  • eBook met 15 estafette-vormen (deel 1 en 2)
  • eBook met 20 Warming-up spellen (deel 1, 2, 3 en 4)

Topspellen-serie

Bestel je een eBook uit de topspellen-serie, dan ontvang je een mix van 15 spellen. Hierin is een bewuste keuze gemaakt van groepsspellen, tikspelen, estafettes en spellen die je als warming-up of eindspel kunt inzetten. In totaal heeft De Spelles nu tien topspellen-eBooks. Je kunt deze los bestellen of gebundeld.

Gebundelde eBooks

De gebundelde versies levert je extra korting op. Je betaalt in plaats van €59,80 nu een mooi bedrag voor €52,50. Wanneer je beide gebundelde eBooks bestelt, dan ontvang je nog meer korting en betaal je €99,95.

In Alle Topspellen van De Spelles deel 1 zijn de eBooks 15 topspellen deel 1, 2, 3 en 4 gebundeld; In alle topspellen deel 2 zijn de eBooks 15 topspellen deel 5, 6, 7 en het speciale eBook voor buiten. Daarnaast kun je nu ook de nieuwste eBooks bestellen: topspellen deel 8 en 9.

Wil je weten welke spellen verwerkt zijn in de eBooks? Klik dan op de subpagina in het menu.

Warming-up spellen

Mocht je op zoek zijn naar lesmateriaal voor in of buiten de gymles, dan zijn de originele warming-up spellen uit deze serie ideaal! Je ontvangt een boordevol eBook met 20 spellen voor binnen, buiten en voor alle doelgroepen. De Spelles heeft nu vier eBooks beschikbaar: originele warming-up spellen deel 1 en 2 en sinds kort deel 3 en 4.

originele estafettes

Wil je beginnen of eindigen met originele estafettes om je les of sportactiviteit een impuls te geven, dan is een eBook uit deze serie perfect! Je ontvangt een eBook met 15 originele estafettes waarbij samenwerken, nadenken en snelheid belangrijk zijn om het doel te bereiken. Je kunt deze eBooks dan ook goed inzetten voor bewegend leren of voor op het schoolplein. De Spelles biedt uit deze serie twee eBooks aan: originele estafettes deel 1 en deel 2.

Spelpakketten speciaal voor eBooks

De Spelles denkt ook aan de sport- en spelmaterialen. Zo zijn er twee speciale pakketten samengesteld om de spellen van De Spelles te kunnen spelen én ook aandacht te besteden aan bewegend leren. Het spelpakket bestelt u rechtstreeks bij De Spelles; het bewegend leren startpakket bij SportSpel.Shop, de webshop in beheer van De Spelles.

Ruim 2000 leerkrachten, trainers, fitnesscoaches en BSO-medewerkers gingen je al voor!

Twijfel je nog? Dat kan en dat mag! Ik heb ook een gratis eBook beschikbaar gesteld, die je hier kunt downloaden. Misschien is het voor jou goed om te weten dat al meer dan 3000 eBooks in het bezit zijn van jouw collega leerkrachten, sportcoaches en BSO-medewerkers. Stuk voor stuk zijn ze zeer enthousiast en laat het hun deelnemers enthousiast bewegen.

Bestel hier snel jouw inspiratie, ook middels een factuur!

stuur een mail naar info@despelles.nl
gymles lesmateriaal
Ook wanneer je vragen heb, help ik je graag verder! Met sportieve groet en alvast veel spelplezier toegewenst, Matthijs Jansen (De Spelles)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!