Basket Fitness Run

Dobbelen, rennen, gooien of een fysieke opdracht doen, bij dit spel is iedereen in beweging. Welk team behaalt de meeste punten?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 6+
  • Aantal spelers: 2-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: mikken
DIT SPEL IS NIET VERWERKT IN EEN EBOOK

De Basket-Fitness-Run in de gymles staat in het eBook Topspellen deel 5. Mocht je nog niet overtuigd zijn, in het eBook staan nog meer leuke gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Levend Stratego, Omgekeerd Pac-Man en Uno-Tikkertje in de gymles. Deze en de anderen spellen die in het eBook staan geven een hoop spelplezier en activiteit. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO BASKET-FITNESS-RUN IN DE GYMLES
Basket-Fitness-Run in de gymles
Bij aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!