Bank Rol Estafette

Aanvallen, verdedigen, snel handelen en vooral veel dynamiek. Wie weet de meeste punten te verdienen?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 6+
  • Aantal spelers: 4-30
  • Intensiteit: intensief
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: tikspelen
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN DEEL 5

De Bank-Rol-Estafette in de gymles staat in het eBook Topspellen deel 5. Mocht je nog niet overtuigd zijn, in het eBook staan nog meer leuke gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Levend Stratego, Omgekeerd Pac-Man en Uno-Tikkertje in de gymles. Deze en de anderen spellen die in het eBook staan geven een hoop spelplezier en activiteit. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO BANK-ROL-ESTAFETTE IN DE GYMLES
Bank-Rol-Estafette in de gymles
Bij aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!