Stapelvoetbal

Dit leuke voetbalspel is zeer geschikt als spel wat je op 1/3e van de zaal kunt spelen. Welk tweetal weet door te scoren bij de ander kwartet te maken?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 8+
  • Aantal spelers: 4-20
  • Intensiteit: gemiddeld
  • Tijd: 10-15 minuten
  • Leerlijn: doelspelen
MATERIALEN
Foam voetbal
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN SPELLES DEEL 5

De beschrijving van dit spel staat in het eBook Topspellen deel 5. In het eBook staan nog 15 andere leuke gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Levend Stratego, Omgekeerd Pac-Man en Uno-Tikkertje in de gymles. Deze en de anderen spellen die in het eBook staan geven een hoop spelplezier en activiteit. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO STAPELVOETBAL IN DE GYMLES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!