Gooi-Vang-Fliprun

Een leuk groepsspel voor in de gymles waarbij iedereen met plezier beweegt en moet samenwerken om het einddoel te bereiken! Wat het spel Gooi-Vang-Fliprun in de gymles zo bijzonder maakt, is dat het origineel is, simpel uit te voeren, maar je kunt er ook bij variëren. Een mooi spel waarmee je de les kunt beginnen of eindigen.

De video van het spel zie je verderop de pagina; de uitleg staat in het eBook van De Spelles: 15 topspellen deel 5. In dit eBook staan 15 spellen die je zeer goed in de gymles kunt spelen. Zo heb je de komende gymlessen genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen. Meer dan 1000 lesgevers gingen je al voor en bestelden deze en de andere eBooks. Ben jij de volgende?

15 Topspellen in één eBook

Gooi-Vang-Fliprun in de gymles staat in het eBook Topspellen deel 5. Mocht je nog niet overtuigd zijn, in het eBook staan nog meer leuke gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Stormbaan-Puntenrace, Around the World en Bank-Rol-Estafette in de gymles. Deze en de anderen spellen die in het eBook staan geven een hoop spelplezier en activiteit. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

eBook De Spelles 15 topspellen deel 5

Spelmaterialen voor Gooi-Vang-Fliprun

Al deze materialen worden je aangeboden door SportSpel.Shop, een rechtstreeks onderdeel van De Spelles. Dit heb ik gedaan om jullie nog meer te voorzien van de juiste materialen bij de juiste spellen. Levering vindt de volgende dag plaats, met de bekende service én daarbij geldt: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting die je krijgt.

Video Gooi-Vang-Fliprun in de gymles

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Gooi-Vang-Fliprun in de gymles

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!