Veelgestelde vragen

Een lidmaatschap heeft een looptijd van minimaal 12 maanden. Hierna kun je met een opzegtermijn van een maand je lidmaatschap annuleren in je eigen account. Een individueel lidmaatschap kost 8,33 per maand inclusief btw. Dat is omgerekend 99,95 per jaar. Wanneer je als groep aanmeld van 3-5, dan krijg je 25% korting en kost een lidmaatschap 6,25 per lid per maand. Bij een grote groep met 6 of meer leden, dan kost een lidmaatschap 5,41 per lid per maand. Je krijgt dan 35% korting. 

Simpel, het aantal unieke spellen werden er gewoon teveel. Vaak gaven leerkrachten aan: ik weet niet meer welk spel in welk eBook staat of staat dit leuke spel nou wel of niet in een eBook. Kan dit niet verzameld worden op één plek? Ik ben aan de slag gegaan om dit te realiseren.

In de eBooks staan verschillende spellen verwerkt. Van groepspellen en tikspelen tot warming-up spellen en estafettes. Als je alle eBooks bestelt, heb je toegang tot 250 spellen. Met het lidmaatschap krijg je toegang tot alle spellen van De Spelles, ook de spellen die nog geüpload worden. Zo heb je op één plek toegang tot alle spellen.

Nee, iedere maand worden er 5 tot 10 spellen toegevoegd aan de website. Het lidmaatschap verzekert jou van de nieuwste inspiratie! Dit aantal zal de komende maanden snel oplopen naar meer dan 600 spellen.

Betalen doe je makkelijk en snel met iDeal, Bancontact, Paypal of creditcard. Na een jaar vindt een automatische incasso plaats. Wil je liever middels een factuur betalen, neem dan contact op via info@despelles.nl. Er wordt dan handmatig een passend account gemaakt, waarna de factuur betaald wordt, bijvoorbeeld door je werkgever.

Ja, na een jaar vindt een automatische incasso plaats waarna je lidmaatschap voor een jaar is verlengd. Heb je middels een factuur betaald, dan ontvang je twee weken van tevoren een factuur opgestuurd. 

Ondanks dat ik hoop dat je lid blijft, kun je na een jaar gemakkelijk maandelijks opzeggen. Je hebt een opzegtermijn van één maand. Je lidmaatschap stopzetten doe je door op je account te klikken en je abonnement te annuleren of een mail te sturen naar info@despelles.nl.

Opzeggen doe je voor de 1e van iedere maand. Het resterende bedrag wordt netjes teruggestort. Als je bijvoorbeeld 25 april opzegt – en je abonnement is jaar eerder op 1 januari ingegaan –  dan krijg je de maanden juni t/m december retour.

Het lidmaatschap van De Spelles is geschikt voor vakleerkrachten, leraren in het onderwijs, BSO-medewerkers, trainers van sportverenigingen of fitnessinstructeurs. Eigenlijk iedere lesgever die anderen met plezier wilt laten bewegen. 

Het aanbod bestaat uit groepsspellen, tikspelen, estafettes, warming-up spellen, energizers en samenwerkingsspellen. De spellen zijn gespeeld en gefilmd in de gymzaal, maar het mooie is dat bijna alle spellen ook buiten gespeeld kunnen worden. 

Het spelaanbod is voor het overgrote deel geschikt voor de leeftijd van 6 jaar en ouder. De ervaringen leert dat ook volwassenen en ouderen de spellen van De Spelles spelen, maar dan in hun eigen tempo. 

Ja, bij elk spel vind je naar de beschrijving, een plattegrond, variaties ook een spelvideo. Zie lees je niet alleen wat de bedoeling is, je ziet het ook!

Nee, alle video’s zijn eigendom van De Spelles en mogen niet gedownload of opgeslagen worden worden voor eigen gebruik. Als dit wel gebeurd, is dit in strijd om onze huisregels en zullen er passende maatregelen moeten worden genomen.

Ja, vanuit België kun je ook lid worden van De Spelles. Je kunt dan uw betaling voldoen via PayPal of BanContact. Wil je middels een factuur / bestelbon lid worden, neem dan even contact met ons op via info@despelles.nl

  1. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik bij het inlogscherm voor wachtwoord vergeten? Je krijgt een e-mail waarmee je je wachtwoord opnieuw in kunt stellen.
  2. Als je al bent ingelogd, dan kun je bij Mijn Account – Accountgegevens je wachtwoord wijzigen. 

Direct na je aanmelding ontvang je een bericht met daarin de kortingscode van SportSpel.Shop. Het mooie is dat deze altijd geldig blijft! 

Na je aanmelding worden De Spelles Spelkaarten naar je verzonden. Het adres wat De Spelles gebruikt, is het adres dat je in je account hebt aangepast. Wil je een ander adres opgeven? Stuur dan een mail naar info@despelles.nl 

*actie geldt t/m september 2023

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!