Uno-Tikkertje

Tikspelen zijn en blijven leuke spellen voor in de gymles en ze zijn er in veel verschillende variaties. Op de website van De Spelles vind je meer dan 50 tikspelen voor de onderbouw, maar ook voor de bovenbouw (zelfs ook voor volwassenen). Wat Uno-Tikkertje in de gymles zo bijzonder maakt, is dat het origineel is, iedereen beweegt én je moet erbij samenwerken. Een gouden combinatie!

De uitleg van dit spel staat in het eBook van De Spelles: 15 topspellen deel 5. In dit eBook staan 15 spellen die je zeer goed in de gymles kunt spelen. Zo heb je de komende gymlessen genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen. Meer dan 1000 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende?

15 Topspellen in één eBook

Uni-Tikkertje in de gymles staat in het eBook Topspellen deel 5. Mocht je nog niet overtuigd zijn, in het eBook staan nog meer leuke gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Stormbaan-Puntenrace, Around the World en Bank-Rol-Estafette in de gymles. Deze en de anderen spellen die in het eBook staan geven een hoop spelplezier en activiteit. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

eBook De Spelles 15 topspellen deel 5

Spelmaterialen voor Uno-Tikkertje in de gymles

Al deze materialen worden je aangeboden door SportSpel.Shop, een rechtstreeks onderdeel van De Spelles. Dit heb ik gedaan om jullie nog meer te voorzien van de juiste materialen bij de juiste spellen. Levering vindt de volgende dag plaats, met de bekende service én daarbij geldt: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting die je krijgt.

Video Uno-Tikkertje in de gymles

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!