Alle spellen van De Spelles

De Spelles heeft een ruim aanbod van 600+ spelideeën voor in de gymles! Het zijn niet alleen gymspellen, maar ook spellen voor bewegend leren, energizers, warming-up en Groene Spelen. Met de gymspellen van De Spelles beweegt iedereen met plezier, van het eerste tot het laatste moment.

Bij veel spellen is de spelvideo in te zien wanneer je een eBook aanschaft. Dit zijn originele spelbundels die zeer toegankelijk zijn. Het biedt je houvast en laat iedere leerling met plezier bewegen. Ondanks dat niet alle spelvideo’s zichtbaar zijn, blijft er nog genoeg inspiratie over die je wel kunt inzien. Door de heldere opstelling van de camera geven de beschikbare spelvideo’s je genoeg informatie om het spel te kunnen spelen.

Ook vind je bij ieder spel een uitleg waarom De Spelles dit spel aanbiedt. De Spelles verwerkt namelijk verschillende beweegvormen in de spellen. Dit zijn gaan en lopen, gooien en vangen, coördinatie en balanceren. Daarnaast staat ‘spelen’ bij de spellen van De Spelles hoog in het vaandel. Alle verschillende facetten van bewegen komen hierin terug. Maar bovenal beweegt iedereen met plezier!

Vind inspiratie in meerdere categorieën
Ook jouw sport- en spelmaterialen bestel je hier!

Wat ook een groot voordeel is, zijn de sport- en spelmaterialen die je nodig hebt om het spel te spelen. Deze bestel je eenvoudig via SportSpel.Shop, onderdeel van De Spelles. Het levert snel en betrouwbaar al jouw sport- en spelmaterialen. Van ballen tot aan pittenzakjes, dobbelstenen tot aan foamballen en trainingsmateriaal tot aan populaire spellen voor binnen en buiten. Hier vind je alles wat je nodig hebt.

De producten in de webshop zijn verschillende sport- en spelmaterialen voor het onderwijs, BSO, training, recreatie voor binnen en buiten! Middels een toegankelijke website bestel je eenvoudig jouw materialen. Ook is het mogelijk om via een factuur te betalen. Stuur een mail naar info@sportspel.shop en ik maak het meteen in orde.

De levering vindt plaats binnen twee werkdagen. Dit gebeurt via PostNL. Je ontvangt hierbij een T&T-code zodat je de bezorging kunt volgen / wijzingen. Ik streef er altijd naar om binnen twee werkdagen je bestelling te leveren. Voor alle bestellingen reken ik €6,95 verzendkosten; voor bestellingen boven de €100,- hoef je geen verzendkosten te betalen. Daarnaast bied ik stapelkortingen aan. Dit betekent dat wanneer je meerdere producten bestelt, je ook extra korting krijgt.

Oprichter De Spelles

Matthijs Jansen is de oprichter van De Spelles. Hij weet al meerdere jaren zien hoe je iedereen met plezier laat bewegen. Zijn spelvideo’s werden via social media massaal gedeeld. Ook de landelijke media besteedde aandacht aan zijn concept. De kracht van zijn spellen is dat ze simpel, origineel en vooral enthousiasmerend werken. Juist in deze tijd waarin kinderen steeds inactiever worden, biedt De Spelles een uitkomst.

Matthijs Jansen - De Spelles

In korte tijd heeft Matthijs een eigen database van 500 originele spellen voor in de gymles. Een groot deel bundelde hij in verschillende eBooks. Hier zijn er nu al meer dan 3000 van verkocht. Daarnaast geeft Matthijs met regelmaat workshops in Nederland en België. Die worden steevast zeer goed beoordeeld. Verder heeft Matthijs een webshop met sport- en spelmaterialen voor de gymles. Dit doet Matthijs onder de naam van SportSpel.Shop. Zo biedt De Spelles een breed pakket aan spelideeën, geeft het advies en levert het de beste sport- en spelmaterialen voor een energieke gymles.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!