De Spelles Spelpakketten

Met De Spelles Spelpakketten geef je jouw beweeglessen een impuls. De spelpakketten zijn samengesteld voor de gymles, bewegend leren, maar ook voor de buitenschoolse opvang. De spelmaterialen zijn samengesteld voor de leeftijd 6 t/m 12 jaar. Ook zijn ze zorgvuldig uitgekozen en hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Vind vier spelpakketten inclusief De Spelles Spelkaarten en gratis spelbundels

De pakketten die De Spelles aanbiedt, bevatten niet alleen sport- en spelmaterialen. Bij meerdere pakketten krijg je ook een spelbundel met verschillende spelideeën. Zo maak je optimaal gebruik van de materialen die je aanschaft. Daarnaast is bij een aantal spelpakketten, maar ook bewegend leren pakketten De Spelles Spelkaarten opgenomen. Deze spelkaarten kun je inzetten tijdens de gymles, maar ook voor bewegend leren.

De Spelles Spelpakket Goud
De Spelles Spelpakket | Goud
EEN SPELPAKKET MET 175+ SPELMATERIALEN | INCLUSIEF DE SPELLES SPELKAARTEN EN SPELBUNDEL MET 40 BEWEEGSPELLEN
De Spelles Spelpakket Zilver
De Spelles Spelpakket Zilver
EEN SPELPAKKET MET 150+ SPELMATERIALEN | INCLUSIEF DE SPELLES SPELKAARTEN EN SPELBUNDEL MET 30 BEWEEGSPELLEN
De Spelles Spelpakket Brons
De Spelles Spelpakket | Brons
EEN SPELPAKKET MET 150+ SPELMATERIALEN | INCLUSIEF DE SPELLES SPELKAARTEN EN SPELBUNDEL MET 20 BEWEEGSPELLEN
Bewegend Leren Spelbox
Bewegend leren spelbox
EEN BEWEGEND LEREN SPELBOX MET 50+ KLEINE SPELMATERIALEN | INCLUSIEF DE SPELLES SPELKAARTEN EN SPELBUNDEL MET 20 10-MINUTEN-SPELLEN

Wil je meerdere spelpakketten bestellen voor je team, vakgroep of school? Bij een afname van twee spelpakketten krijg je al korting. Stuur een mail naar info@despelles.nl met de gewenste afname, de factuurgegevens en het adres waar de sets naartoe gestuurd moeten worden. Je ontvangt binnen 24 uur de factuur. Daarnaast worden de spelpakketten zo snel mogelijk geleverd op het gewenste adres.

Vind twee boordevolle spelpakketten bij SportSpel.Shop

Naast De Spelles Spelpakketten vind je ook bij SportSpel.Shop twee mooi pakketten. Het voordeel is dat je makkelijk meerdere pakketten kunt bestellen. Dit kan ook via bestellen op factuur. Daarnaast krijg je bij SportSpel.Shop stapelkortingen én voeg je makkelijk extra sport- en spelmaterialen toe. Van ballen in alle soorten en maten, hoepels, pittenzakken, dobbelstenen, foamballen voor trefbal en afbakenmaterialen tot aan populaire spellen voor binnen en buiten.

Voordeelpakket Basisonderwijs - BSO
Voordeelpakket basisonderwijs
EEN VOORDEELPAKKET MET 200+ SPELMATERIALEN VOOR HET BASISONDERWIJS OF DE BUITENSCHOOLSE OPVANG
Bewegend Leren Startpakket
Bewegend leren startpakket
EEN BEWEGEND LEREN STARTPAKKET MET 200+ SPELMATERIALEN VOOR BEWEGEND LEREN
Vind bij SportSpel.Shop een groeiend aanbod van meer dan 150 sport- en spelmaterialen

De sport en spelmaterialen bij SportSpel.Shop zijn verschillende sport- en spelmaterialen voor de gymles, bewegend leren en voor op het schoolplein. Ook zijn de spelmaterialen geschikt voor de BSO, training, recreatie voor binnen en buiten! Via de overzichtelijke website bestel je eenvoudig en vooral voordelig al jouw sport en spelmaterialen. Ook is het mogelijk om via een factuur te betalen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!