Sport- en Spelmaterialen

Sport en spelmateriaal voor in de gymles, bewegend leren, de BSO, trainers of sportvereniging? De Spelles heeft een ruim aanbod aan sport en spelmaterialen. Dit gebeurt via SportSpel.Shop, onderdeel van De Spelles.

SportSpel.Shop levert snel en met een goede prijs-kwaliteitsverhouding al jouw sport en spelmaterialen. Van ballen in alle soorten en maten, hoepels, pittenzakken, dobbelstenen, foamballen voor trefbal en afbakenmaterialen tot aan populaire spellen voor binnen en buiten. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor de gymles, bewegend leren en voor het bewegen op het schoolplein.

Vind sport- en spelmaterialen in verschillende categorieën
Voor onderwijs, BSO en bewegend leren

De sport en spelmaterialen in de webshop zijn verschillende materialen voor de gymles, bewegend leren en voor op het schoolplein. Ook zijn de spelmaterialen geschikt voor de BSO, training, recreatie voor binnen en buiten! Via de overzichtelijke website bestel je eenvoudig en vooral voordelig al jouw sport en spelmaterialen. Ook is het mogelijk om via een factuur te betalen. Stuur een mail naar info@sportspel.shop en ik maak het meteen in orde.

Bewegend leren pakket
Snelle verzending, lage verzendkosten en stapelkortingen! 

De levering vindt plaats binnen twee werkdagen. Dit gebeurt via PostNL. Je ontvangt hierbij een T&T-code zodat je de bezorging kunt volgen / wijzingen. Ik streef er altijd naar om binnen twee werkdagen je bestelling te leveren. Voor alle bestellingen betaal je €6,95 verzendkosten; voor bestellingen boven de €100,- hoef je geen verzendkosten te betalen.

Daarnaast vind je er stapelkortingen. Dit betekent dat wanneer je meerdere producten bestelt, je ook extra korting krijgt. Zo ben je extra voordelig uit! Ook vind je bij SportSpel.Shop voordeelpakketten aan.

Duidelijk, overzichtelijk en transparant! 

Bij alle producten staat beschreven wat de producteigenschappen zijn van de sport en spelmaterialen. Daarnaast heb ik ook beschreven welk producten geschikt zijn voor welke leeftijd of het geschikt is voor binnen of buiten. Zo weet je zeker dat jouw bestelling de juiste is.

Verder betaal je bij elke bestelling een heldere prijs. Daarom staan alle prijzen vermeld inclusief btw. Ook staat vermeld wat de stapelkorting is, of het product verkrijgbaar is én wanneer je bestelling geleverd wordt. Op die manier word je in de winkelmand niet verrast met extra kosten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!