Op de website van De Spelles vind je een ruim aanbod sport- en spelmaterialen. De materialen op de website worden geleverd door SportSpel.Shop, onderdeel van De Spelles. Ze zijn zo samengesteld dat je de spellen van De Spelles er goed mee kunt spelen. Maar je vindt er ook een ruim aanbod voor het onderwijs, BSO, trainers en bewegend leren. Zo maakt De Spelles het voor de lesgever makkelijker om naast de unieke spellen ook de beste sport- en spelmaterialen aan te schaffen.

Ga direct naar SportSpel.Shop

Over De Spelles

De Spelles is een bron van inspiratie voor leerkrachten, trainers en sportinstructeurs die op zoek zijn naar nieuwe spelvormen en activiteiten om beweging, spel en plezier te bevorderen. Matthijs Jansen, een enthousiaste leerkracht primair onderwijs, is de drijvende kracht achter De Spelles. Met zijn ervaring en creativiteit begrijpt hij hoe spel kinderen en volwassenen kan motiveren om actief te zijn en plezier te hebben.

Matthijs gelooft dat beweging en plezier samengaan. Zijn missie is om jou te inspireren en te ondersteunen bij het creëren van een positieve omgeving waarin spel en beweging centraal staan. Op zijn website, tijdens workshops, studiedagen, inspiratiesessies en op social media deelt hij regelmatig nieuwe spelvormen en activiteiten.

Ontdek ook zijn unieke spelbundels, inclusief duidelijke instructies, variaties en spelvideo’s, om direct aan de slag te kunnen. Integreer bij de spellen ook zijn eigen ontwikkelde spelkaarten of battlekaarten. Met de spelkaarten wordt het nog gemakkelijker om spelplezier en beweging te integreren in je lessen en trainingen. Tot slot biedt Matthijs ook een ruim aanbod aan sport- en spelmaterialen, die ervoor zorgen dat jouw spellen nog leuker worden!

Previous slide
Next slide
De Spelles

Laat iedereen goed en met plezier bewegen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!