Workshops en Trainingen De Spelles

Op zoek naar een inspirerende workshop waar je leert hoe je iedereen met plezier laat bewegen? Of wil je weten hoe je bewegend leren simpel en effectief toepast in het onderwijs? Een workshop van Matthijs Jansen van De Spelles is dan hetgeen wat je zoekt! Hij vertelt hét vernieuwende geluid om goed en met plezier te bewegen, in en buiten de gymles.

Tijdens zijn succesvolle workshops laat Matthijs zien hoe je iedereen met plezier laat bewegen. Ook krijg je tekst en uitleg hoe je dit vertaalt naar jouw praktijksituatie. Dit wordt extra duidelijk doordat Matthijs met sprekende voorbeelden en anekdotes je weet te raken. Daarnaast geeft Matthijs weer hoe hij de spellen bedenkt en ontwerpt. Dit koppelt hij aan de laatste methodieken en didactieken.

Goed tot zeer goed beoordeeld!

“Ik krijg weer energie om de volgende les te gaan geven”

Matthijs verzorgt workshops over hoe je iedereen laat bewegen in de gymles of hoe je bewegend leren inzet in het dagelijkse onderwijs. Hij schuift zijn enthousiasme over bewegen niet onder stoelen of banken. Je wordt dan ook actief meegenomen, geïnspireerd en de volgende dag kun je met het geleerde direct aan de slag. In samenspraak bekijkt Matthijs hoe vaak en wanneer de workshop moet plaatsvinden en waar de behoefte ligt: het moet namelijk echt maatwerk zijn!

Workshop iedereen met plezier laten bewegen in de gymles

Tijdens de workshop hoe laat iedereen je iedereen met plezier bewegen in de gymles legt Matthijs uit hoe je dit doel bereikt. Welke processen spelen een rol voor, tijdens en na een gymles? Waar moet je rekening mee houden? Wat moet je als leerkracht wel of niet doen? Hoe bouw je een gymles op? Hoe bouw je dit uit over een bepaalde periode? Allemaal onderwerpen die de revue passeren.

Workshop gymles bewegend leren

Wat Matthijs vooral doet: hij koppelt hetgeen hij vertelt, altijd aan praktijkvoorbeelden! Dit doet hij met veel enthousiasme en een hoge betrokkenheid. Het draait uit op een actief leermoment waarbij iedereen de ontvangen inspiratie de volgende dag direct kan toepassen in zijn dagelijkse situatie.

Workshop Kom in beweging met De Spelles

Tijdens deze workshop vertelt en laat Matthijs zien hoe je bewegend leren inzet in het dagelijkse onderwijs wat bewegend leren echt is en waar bewegend leren vandaan komt. Ook geeft hij aan hoe je bewegend leren inzet in de dagelijkse praktijk. Wat werkt wel? Wat werkt niet? En vooral wat dit voor jullie in de praktijk betekent. En uiteraard laat hij zien hoe je dit toepast en welke spel- en oefenvormen geschikt zijn.

Workshop gymles bewegend leren

Bent u enthousiast en wilt u dat De Spelles bij u langskomt voor een workshop of advies? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte via info@despelles.nl. Dan gaan we in gesprek en bespreken we de wensen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!