Around the World

Rennen, gooien, ontwijken en jezelf veilig stellen, alles komt in dit spel samen. Welk team gaat het meest succesvol de wereld rond?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 6+
  • Aantal spelers: 4-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 10-15 minuten
  • Leerlijn: tikspelen
MATERIALEN
set foamballen basisonderwijs
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN DEEL 5

Wil je snel nieuwe inspiratie hebben, dan staan nog meer leuke spellen in de verschillende eBooks van De Spelles. In de eBooks staan elke keer 15 tot 20 spellen die je direct kunt toepassen. Zo heb je voor de gymles buiten genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO AROUND THE WORLD IN DE GYMLES
Around the world in de gymles
Na aanschaf van het eBook is de video te bekijken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!