Alle eBooks

Je wilt in de gymles en daarbuiten een topspel geven waarbij iedereen met plezier beweegt? Dan zijn de eBooks van De Spelles echt een uitkomst! In de eBooks staan meer dan 100 originele topspellen, die zeer geschikt zijn voor alle leeftijden. Het treft weinig voorbereiding en weinig materiaal. Zo hoef jij je komende tijd geen zorgen meer te maken welk topspel je de komende tijd gaat spelen!

De spellen die in de eBooks staan, zijn origineel en werken enthousiasmerend. Ze kunnen in de gymzaal gespeeld worden, maar ook buiten en zelfs op een sportveld! Het bevordert ook de samenwerking tussen de deelnemers. Daarnaast hebben veel spellen ook een cognitief karakter, waarbij de deelnemers nadenken en overleggen. Zo combineer je bewegen en leren ook in de gymles.

Arianne: “De lay-out is overzichtelijk, er worden variaties gegeven én het heeft een duidelijke omschrijving mét video!

15 Topspellen van De Spelles - Pacman - 1
15 Topspellen van De Spelles - Pacman - 2

Je vindt bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je bij elk spel een video van het spel door een handige QR-code. Print het eBook uit en zo heb je ten alle tijden de juiste inspiratie bij de hand. Wacht niet langer en geef je eigen gymles buiten ook een nieuwe impuls.

Waar kan ik uit kiezen?

Wanneer je alle eBooks van De Spelles in één keer aanschaft, heb je meer dan 100 nieuwe en originele spellen in je bezit die je nergens anders vindt. Het mooie is ook dat je precies weet wat je aanschaft. Alle spellen die in de eBooks zijn verwerkt, staan namelijk zichtbaar op de website van De Spelles.

Als je alle eBooks aanschaft, krijg je allerlei leuke spellen verdeeld in vier categorieën: 60+ topspellen, 30+ estafette-vormen, 20+ warming-up spellen én meer dan 15 topspellen voor buiten!

Zoek je specifieker, dan kun je ook zelf bepalen welk eBook je aanschaft. Dat is toch fijn om te weten, want op die manier krijg je precies wat je wilt. Zoek je naar leuke, kleine warming-up spellen, dan heb je geen zin in een eBook met grotere topspellen. En zo koop je precies wat je zoekt!

Meer dan 3000 eBooks zijn al in het bezit van leerkrachten, sportcoaches en andere lesgevers. De spellen die in deze eBooks staan, zijn spellen die geschikt voor 6+ jaar en ouder. Zelfs de volwassenen die de trainingen van De Spelles volgen, vinden deze spellen leuk en doen enthousiast mee. Er zijn vier delen, waarbij elk deel 15 spellen per eBook bezit (variaties niet meegeteld).

“Geweldig. Dit gaat over bewegen en dat is veel meer dan sport en fitness . En bovendien is het fun!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!