Alle eBooks

Je wilt in de gymles en daarbuiten een topspel geven waarbij iedereen met plezier beweegt? Dan zijn de eBooks van De Spelles echt een uitkomst! In de eBooks staan meer dan 150 originele topspellen, die zeer geschikt zijn voor alle leeftijden. Het treft weinig voorbereiding en weinig materiaal. Zo hoef jij je komende tijd geen zorgen meer te maken welk topspel je de komende tijd gaat spelen!

Wanneer je alle eBooks van De Spelles in één keer aanschaft, heb je een boordevol pakket met originele spellen die je nergens anders vindt. Alle spellen die in de eBooks zijn verwerkt, zijn namelijk zichtbaar op de website van De Spelles.

Wil je als team of organisatie de eBooks van De Spelles aanschaffen, neem dan contact op via info@despelles.nl. Je ontvangt dan een vrijblijvende offerte.

Zoek je specifieker, dan kun je ook zelf bepalen welk eBook je aanschaft. Dat is toch fijn om te weten, want op die manier krijg je precies wat je wilt. Zoek je naar leuke, kleine warming-up spellen, dan heb je geen zin in een eBook met grotere topspellen. Wil je weten welk spel in welk eBook staat? Vind bij ieder eBook een overzicht van de spellen. Zo koop je precies wat je zoekt!

Gymspellen in de Topspellen-serie

Klik op de afbeelding van het eBook om te zien welke spellen in het eBook zijn verwerkt.
15 topspellen deel 1
15 topspellen van De Spelles 2.0
15 topspellen van De Spelles 3.0
15 topspellen van De Spelles 4.0
15 topspellen van De Spelles 5.0
15 topspellen van De Spelles 6.0
15 topspellen van De Spelles 7.0
Gymspellen gymles deel 8
gymspellen gymles
Spellen in de warming-up en estafette spelbundels

Klik op de afbeelding van het eBook om te zien welke spellen in het eBook zijn verwerkt.
Warming-up Spellen 1.0
Warming-up spellen deel 2
warming-up spellen
warming-up spellen
eBooks De Spelles originele estafette
eBooks De Spelles estafette deel 2
Gebundelde eBooks
Alle topspellen van De Spelles deel 1 en 2
In dit eBook zijn de eBooks topspellen deel 1 t/m 7 en het eBook voor buiten gebundeld
In deze bundel ontvang je alle vier de warming-up eBooks

Spelbundel Pakket
Je ontvangt de eBooks Topspellen 8.0 + 9.0 en Warming-up spellen 3.0 + 4.0
Nog één keer zetten we alles op een rij

Je vindt bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je bij elk spel een video van het spel door een handige QR-code. Print het eBook uit en zo heb je ten alle tijden de juiste inspiratie bij de hand. Wacht niet langer en geef je eigen gymles buiten ook een nieuwe impuls.

Arianne: “De lay-out is overzichtelijk, er worden variaties gegeven én het heeft een duidelijke omschrijving mét video!

De spellen in de eBooks bevorderen ook de samenwerking tussen de deelnemers. Dit komt omdat de spellen zo zijn opgebouwd dat samenwerken, communiceren en actief meedoen nodig zijn om het doel te bepalen. Daarnaast hebben veel spellen ook een cognitief karakter, waarbij de deelnemers nadenken. Zo zou je de spellen ook kunnen gebruiken voor bewegend leren.

Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken dat je van alles klaar moet zetten: in de eBooks is namelijk bewust rekening gehouden met het sport- en spelmateriaal. Met een gering aantal materialen kun je al aan de slag. Dit zorgt ervoor dat je niet gebonden bent aan de gymzaal, maar ook buiten op het plein of op een sportveld de eBooks kunt gebruiken.

Ruim 2000 leerkrachten, trainers, fitnesscoaches en BSO-medewerkers gingen je al voor!

Twijfel je nog? Dat kan en dat mag! Ik heb ook een gratis eBook beschikbaar gesteld, die je hier kunt downloaden. Misschien is het voor jou goed om te weten dat al meer dan 3000 eBooks in het bezit zijn van jouw collega leerkrachten, sportcoaches en BSO-medewerkers. Stuk voor stuk zijn ze zeer enthousiast en laat het hun deelnemers enthousiast bewegen.

Bestel hier snel jouw inspiratie, ook middels een factuur!

stuur een mail naar info@despelles.nl
gymles lesmateriaal
Ook wanneer je vragen heb, help ik je graag verder! Met sportieve groet en alvast veel spelplezier toegewenst, Matthijs Jansen (De Spelles)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!