Steel de kegels

Snelheid, durf, tactiek, maar ook verdedigen, mikken en samenwerken zorgen ervoor dat Steel de kegels in de gymles een dynamisch spel is waarbij iedereen met plezier beweegt! Uitermate geschikt om als groepsspel te spelen, zowel binnen als buiten! Vind hier meer informatie en de materialen die je nodig hebt om dit spel te spelen. De video van het spel bekijk je verder in dit bericht.

Topspellen in verschillende eBooks

De video van het spel Steel de kegels in de gymles zie je verderop de pagina. Wil je de beschrijving van het spel, bestel dan het eBook 15 topspellen van De Spelles deel 5. In het eBooks staan elke keer 15 topspellen die je direct kunt toepassen. Zo heb je voor de gymles buiten genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

eBook De Spelles 15 topspellen deel 5

Spelmaterialen Steel de kegels in de gymles

Al deze materialen worden je aangeboden door SportSpel.Shop, een rechtstreeks onderdeel van De Spelles. Dit heb ik gedaan om jullie nog meer te voorzien van de juiste materialen bij de juiste spellen. Levering vindt de volgende dag plaats, met de bekende service én daarbij geldt: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting die je krijgt.

Video Steel de kegels in de gymles

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!