Gebundelde eBooks

Op deze pagina staan alle gebundelde eBooks uit de topspellen-serie. In totaal zijn er vier delen. In Alle Topspellen van De Spelles deel 1 zijn de eBooks 15 topspellen deel 1, 2, 3 en 4 gebundeld; In alle topspellen deel 2 zijn de eBooks 15 topspellen deel 5, 6, 7 en het speciale eBook voor buiten. Ook kun je beide gebundelde topspellen bundels aanschaffen. Tot slot bestaat de mogelijkheid om Alle originele warming-up spellen aan te schaffen.

Je kunt uiteraard de eBooks los bestellen voor €14,95 of €17,50 per eBook, maar de gebundelde versie levert je een extra korting op. Je betaalt in plaats van €59,80 nu een mooi bedrag voor €52,50. Wanneer je beide gebundelde eBooks bestelt, dan ontvang je nog meer korting en betaal je €99,95. Voor de warming-up spellen samen betaal je in plaats van €70,- naar maar €59,95.

In de eBooks staan 60 of 120 originele gymspellen beschreven, allemaal ondersteund met een spelvideo. Zo zie jij als lesgever direct wat de bedoeling is. Ook vind je bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Uniek is dat je bij elk spel een spelvideo van het spel bekijkt, via een handige QR-code of link in het eBook. Zeker de QR-code wordt als zeer prettig ervaren! Ook bestel je makkelijk en snel de juiste sport en spelmaterialen via SportSpel.Shop, onderdeel van De Spelles.

Wil je weten welk spel in welk eBook staat? Verder op deze pagina vind je bij ieder eBook een overzicht van de spellen. Zo koop je precies wat je zoekt!
Alle topspellen van De Spelles deel 1
Alle topspellen van De Spelles deel 2
Alle topspellen van De Spelles deel 1 en 2
gymles lesmateriaal

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!