Alle Topspellen van De Spelles deel 2

De Spelles heeft op dit moment meer dan vijftien unieke eBooks. Hierin staan meer dan 250 originele spellen voor in de gymles, maar ook voor buiten op het trainingsveld of op het schoolplein. De spellen zijn zeer geschikt voor de leeftijd boven de zes jaar, maar zijn zelfs voor volwassenen leuk op te spelen.

Op deze pagina staat het gebundelde eBook uit de topspellen-serie deel 2. In alle topspellen deel 2 zijn de eBooks 15 topspellen deel 5, 6, 7 en het speciale eBook voor buiten. In alle topspellen van De Spelles deel 1 zijn de eBooks 15 topspellen deel 1, 2, 3 en 4 gebundeld; Daarnaast kun je nu ook de nieuwste eBooks bestellen: topspellen deel 8 en 9.

Wil je als team of organisatie de eBooks van De Spelles aanschaffen, neem dan contact op via info@despelles.nl. Je ontvangt dan een vrijblijvende offerte.

Wanneer je het eBook Alle Topspellen van De Spelles deel 2 bestelt, ontvang je een gebundelde eBook bestaande uit de delen 15 Topspellen van De Spelles deel 5, 6, 7 en een speciaal eBook voor buiten. Het bevat meer dan 60 unieke spellen voor in en buiten de gymles, ideaal! Daarbij krijg je ook korting: als je de eBooks los bestelt, betaal je €59,80. Maar als je dit deel bestelt, betaal je €52,50.

De volgende ebooks staan in het eBook Alle Topspellen van De Spelles deel 2. 
15 topspellen van De Spelles 5.0
15 topspellen van De Spelles 6.0
15 topspellen van De Spelles 7.0
15 Topspellen voor de gymles buiten

Zoals je kunt zien, zit dit eBook boordevol originele spellen voor jouw groep. Met deze spellen beweegt iedereen met als gevolg dat ze de gymlessen weer met plezier gaan volgen. Wacht niet langer en bestel je eBook hieronder.

gymles lesmateriaal
TERUG NAAR ALLE EBOOKS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!