Alle Topspellen van De Spelles deel 1

eBooks De Spelles Alle topspellen van De Spelles

Op zoek naar lesmateriaal voor in de gymles? Of ben je het zat dat je continu dezelfde spellen speelt? Wil je iedereen goed en met plezier laten bewegen? Dan zijn de eBooks van De Spelles een uitkomst!

Ruim 2000 leerkrachten, trainers, fitnesscoaches en BSO-medewerkers gingen je al voor!

De Spelles heeft op dit moment meer dan tien unieke eBooks. Hierin staan meer dan 250 originele spellen voor in de gymles, maar ook voor buiten op het trainingsveld of op het schoolplein. De spellen zijn zeer geschikt voor de leeftijd boven de zes jaar, maar zijn zelfs voor volwassenen leuk op te spelen. Dit komt omdat de spellen die in de eBooks staan, een uniek karakter hebben: ze zijn origineel, werken enthousiasmerend en ze zorgen ervoor dat iedereen beweegt. Dat wil je toch als lesgever?!

Wanneer je het eBook Alle Topspellen van De Spelles deel 1 bestelt, ontvang je een gebundelde eBook bestaande uit de delen 15 Topspellen van De Spelles deel 1, 2, 3 en 4. Het bevat meer dan 60 unieke spellen voor in de gymles, ideaal! Daarbij krijg je ook korting: als je de eBooks los bestelt, betaal je €59,80. Maar als je dit deel bestelt, betaal je €52,50.

De volgende eBooks staan in het eBook Alle Topspellen van De Spelles deel 1.
eBooks De Spelles 15 topspellen deel 1
eBooks De Spelles 15 tospellen deel 2
eBooks De Spelles topspellen deel 3
eBooks De Spelles Topspellen deel 4

Twijfel je nog? Dat kan en dat mag! Ik heb ook een gratis eBook beschikbaar gesteld, die je hier kunt downloaden. Misschien is het voor jou goed om te weten dat al meer dan 3000 eBooks in het bezit zijn van jouw collega leerkrachten, sportcoaches en BSO-medewerkers. Stuk voor stuk zijn ze zeer enthousiast en laat het hun deelnemers enthousiast bewegen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!