15 topspellen van De Spelles deel 7

In dit eBook staan 15 topspellen met spellen voor grote en kleine groepen. De spellen zijn een variatie van groepsspellen, estafettes en tikspelen en zijn beschreven voor de leeftijd van 6 jaar en ouder. Ideaal om in de gymles goed, actief en vooral op een originele wijze te bewegen. Veel spellen zijn ook geschikt om buiten de gymles te gebruiken. Elk spel wordt uitgebreid beschreven, er worden variaties gegeven en je vindt bij elk spel een spelvideo.

DE ERVARINGEN VAN HET EBOOK
  • Originele topsspellen met leuke spelelementen
  • Te combineren met De Spelles Spelkaarten
  • Geschikt voor 6 jaar en ouder
  • Een heldere spelbeschrijving met plattegrond én variaties
  • Zeer handige QR-codes voor de spelvideo’s
EXTRA INFORMATIE

De spellen die in dit eBook staan, zijn bedoeld als warming-up spellen, energizers of gewoon om met je groep een leuk spel te spelen. De spellen kenmerken zich doordat iedereen goed en met plezier beweegt. Dit komt door de accenten die in de spellen zijn aangebracht. Ook zijn verschillende spelelementen aan de spellen toegevoegd. De Spelles Spelkaarten zijn hierbij goed inzetbaar! Op die manier worden de leerlingen intrinsiek gemotiveerd om met plezier te gaan bewegen.

Je vindt bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Uniek is dat je bij elk spel een spelvideo van het spel bekijkt, via een handige QR-code of link in het eBook. Ook bestel je middels een kortingscode makkelijk en snel de juiste sport en spelmaterialen via SportSpel.Shop, onderdeel van De Spelles. Print de lesbundel uit en zo heb je ten alle tijden de juiste inspiratie bij de hand. 

BETAAL MAKKELIJK EN VEILIG OF VIA FACTUUR

Bestel het eBook, reken af met iDeal, je creditcard of Paypal. Nadat je hebt afgerekend, kun je het E-book direct als PDF downloaden en krijg je ook een bevestigingsmail met daarin de download-link. Daarnaast is het mogelijk om het eBook aan te schaffen middels factuur of bestelbon. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een mail te sturen naar info@despelles.nl

DE VOLGENDE SPELLEN ZIJN VERWERKT IN HET EBOOK
Paniek Kastbal in de gymles
Schiettent-Battle in de gymles
Touchdown Trefbal in de gymles
Diamanten-Roof in de gymles
Ballenregen-Arena in de gymles
Gevangenis-Trefbal in de gymles
Afweer-Pionnen-Battle in de gymles
Pittenzak-Werp-Estafette in de gymles
Pionnen-Battle in de gymles
Verdedig het kasteel in de gymles 2.0
Kwartet-Race in de gymles
Matjes-Defence in de gymles
Bodyguard-Trefbal in de gymles
Wissel-Tikkertje in de gymles
Memory-Vier op een rij in de gymles

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!