20 warming-up spellen van De Spelles deel 3

Met warming-up spellen de gymles, training en sportactiviteit actief en leuk beginnen? Dan is dit eBook van De Spelles echt een uitkomst! In de lesbundel warming-up spellen deel 3 staan 20 originele spellen, die zeer geschikt zijn voor het basisonderwijs, buitenschoolse opvang, lesgevers en sportverenigingen. De originele warming-up spellen hebben weinig voorbereiding nodig. Zo begin je de gymles snel en eenvoudig altijd goed.

warming-up spellen

Uniek: bij iedere uitleg vind je een spelvideo!

Dit is het derde deel van de topspellen-serie. In dit eBook staan 20 originele openingsspellen beschreven, allemaal ondersteund met een spelvideo. Zo zie jij als lesgever direct wat de bedoeling is. De spellen die in deze lesbundel staan, zijn bedoeld als warming-up, als afsluiter en zelfs als energizer voor binnen en buiten. De spellen kenmerken zich doordat iedereen goed en met plezier beweegt. Dit komt door de accenten die in de spellen zijn aangebracht. Ook zijn verschillende spelelementen aan de gymspellen toegevoegd. Op die manier worden de leerlingen intrinsiek zeer enthousiast gemaakt om te gaan bewegen.

Kort samengevat vind je bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Uniek is dat je bij elk spel een spelvideo van het spel bekijkt, via een handige QR-code of link in het eBook. Zeker de QR-code wordt als zeer prettig ervaren! Ook bestel je makkelijk en snel de juiste sport en spelmaterialen via SportSpel.Shop, onderdeel van De Spelles. Print de lesbundel uit en zo heb je ten alle tijden de juiste inspiratie bij de hand. Wacht niet langer en geef je eigen gymles, training of sportactiviteit een nieuwe impuls.

De volgende spellen staan in het eBook 20 warming-up spellen van De Spelles deel 3
Balans-Verzamel-Challenge in de gymles
Bal-Drop-Battle in de gymles
Commando-Jump in de gymles
Cirkel-Jump in de gymles
Dobbelsteen-tikkertje in de gymles
Hoepel-Bal-Battle in de gymles
Inhaalrace in de gymles
Kleuren-Tik-Race in de gymles
Planking-Doorschuif-Estafette in de gymles
Reactie-Stoelendans in de gymles
Reactie-Gooi-Battle in de gymles
Rondo-Doorgeef-Battle in de gymles
Slinger-Estafette in de gymles
Spiegelen in de gymles
Stoei-Battle in de gymles
Twister-drie-op-een-rij in de gymles
Uno-Chaos-Tikkertje in de gymles
Uno-Flip-Battle in de gymles
Vossenhol-Reactiespel in de gymles
Wissel-Opdracht-Race in de gymles

Zoals je kunt zien, zit dit eBook boordevol originele warming-up spellen voor jouw groep. Met deze spellen beweegt iedereen met als gevolg dat ze de gymlessen weer met plezier gaan volgen. Wacht niet langer en bestel je eBook hieronder.

Wacht, wil je nog meer originele warming-up spellen in je bezit hebben? Het kan! De Spelles heeft nog drie andere spelbundels vol met originele warming-up spellen.

gymles lesmateriaal

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!