Inhaalrace

Samenwerken, snel handelen en aan de andere kant heel snel rennen.

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 6+
  • Aantal spelers: 4-30
  • Intensiteit: gemiddeld
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: hardlopen / jongleren
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 20 WARMING-UP SPELLEN DEEL 3

De beschrijving van Inhaalrace in de gymles staat in het eBook 20 warming-up spellen deel 3. In het eBook staan nog 19 andere originele warming-up spellen die je meteen kunt spelen. Zo heb je voor de komende tijd genoeg inspiratie om je les, training of sportactiviteit goed en origineel te beginnen. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

De spellen zijn allemaal op leskaarten beschreven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO INHAALRACE IN DE GYMLES
Inhaalrace in de gymles
Na aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!