Touchdown Trefbal

Rennen, aanvallen en verdedigen, samenwerken, communiceren en blijven opletten, alles komt bij dit spel samen. Wie brandt de bal als eerste?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 8+
  • Aantal spelers: 8-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: tikspelen
MATERIALEN
set foamballen basisonderwijs
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN DEEL 7

Touchdown-Trefbal in de gymles staat in het eBook Topspellen deel 7. In het eBook staan nog 14 andere originele gymspellen die je meteen kunt spelen. Zo heb je voor de komende tijd genoeg inspiratie om goede en originele spellen te spelen. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO TOUCHDOWN TREFBAL IN DE GYMLES
Touchdown Trefbal in de gymles
Na aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!