Ballenregen-Arena

Bij dit spel vliegen de ballen je in de georganiseerd chaos je om de oren, maar is iedereen actief. Welk team behaalt de hoogste score?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: alle
  • Aantal spelers: 2-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 10-15 minuten
  • Leerlijn: doelspelen
MATERIALEN
Genummerde ballen - set van 6
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN DEEL 7

Ballenregen-Arena in de gymles staat in het eBook Topspellen deel 7. In het eBook staan nog 14 andere originele gymspellen die je meteen kunt spelen. Zo heb je voor de komende tijd genoeg inspiratie om goede en originele spellen te spelen. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO BALLENREGEN-ARENA IN DE GYMLES
Ballenregen-Arena in de gymles

Na aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!