Planking in De Spelles - Rubiks Kubus

Planking in De Spelles – Rubiks Kubus

Bij Rubiks Kubus in De Spelles speel je terwijl je plankt een denkspelletje. De bedoeling is dat je alle kleuren zo snel mogelijk in een goede rij hebt liggen.

15 topspellen van De Spelles voor buiten

Beschrijving

Voordat je begint teken je met stoepkrijt met vier strepen negen vakjes. In elk vakje leg je een pittenzak neer. Dit kan uiteraard ook gekleurde blaadjes zijn. Je hebt in totaal negen pittenzakjes nodig met drie verschillende kleuren. In de video zie je dat ik de kleuren geel, rood en groen heb gebruikt. Deze kleuren mix je lekker door elkaar

De ander neemt een plank-houding aan en lost terwijl hij plankt de puzzel op. De bedoeling is dat je zo snel mogelijk, zonder dat je op de grond komt, de rode, gele en groene kleuren op één rij krijgt. Je kunt de kleuren verplaatsen door ze één voor één horizontaal of verticaal te wisselen van positie. Kijk goed naar de video en succes!

Wat je ook kunt doen!

Is een Rubiks Kubus van drie kleuren in negen vakjes niet genoeg en wil je meer uitdaging? Maak dan een veld van 16 vakjes met vier verschillende kleuren. En let op: blijven planken?

Video

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Nog meer plank-spellen spelen?

Rubiks Race in De Spelles