Stapelvoetbal in de gymles

Voetbalspellen in de gymles!

Voetbalspellen in de gymles!
“Gaan we nog voetballen vandaag?” Een vraag die regelmatig aan je wordt gesteld. En om dan niet te verzanden in de bekende voetbalspellen, maar toch te voldoen aan de vraag van de leerlingen, een speciale pagina van De Spelles met allerlei leuke voetbalspellen. Het zijn vooral spellen die je op 1/3 van de zaal kunt spelen, maar die ook gewoon geschikt zijn als spel voor in de hele zaal. Hieronder vindt u ze allemaal!

Stapelvoetbal in de gymles!
Zeer geschikt om met een groepje op 1/3e van de zaal te spelen, maar ook met de hele groep. Wie heeft als eerste zijn matjes weggespeeld? Klik hier voor de uitleg van het spel.
Stapelvoetbal in de gymles

Kubbs Voetbal in de gymles!
Speel het Kubbs-spel gewoon in de gymles, maar dan in een voetbalvariant. Wie kan er het beste mikken en weet de koning omver te spelen? Klik hier voor de uitleg van het spel.
Kubbs voetbal in de gymles

Pool Voetbal in de gymles!
Pool de Biljart spelen in de gymles kan gewoon, maar dan wel al voetballend. Wie weet alle ballen in de pockets te krijgen? Klik hier voor de uitleg van het spel.
Pool voetbal in de gymles

Flipperkast Voetbal in de gymles!
Bij dit voetbalspel gaat het echt alle kanten op. Om de bal in het doel te krijgen, moet je andere ballen ertegen aan schieten. Klik hier voor de uitleg van het spel.
Flipperkast voetbal in de gymles

Kwartet Voetbal in de gymles!
Een leuk en geschikt voetbalspel voor 1/3e van de zaal. Wie heeft zo snel mogelijk kwartet gemaakt met de gekleurde lintjes? Klik hier voor de uitleg van het spel.
Kwartet voetbal in de gymles

Matjesvoetbal 2.0 in de gymles!
Bij dit voetbalspel gaat het echt alle kanten op. Welk team weet de meeste doelpunten te maken? Klik hier voor de uitleg van het spel.
Matjesvoetbal 2.0 in de gymles