15 topspellen van De Spelles deel 8

Voor de gymles lesmateriaal nodig boordevol gymspellen? Dan is dit eBook van De Spelles echt een uitkomst! In deze lesbundel staan 15 originele gymspellen, die zeer geschikt zijn voor het basisonderwijs, buitenschoolse opvang, lesgevers en sportverenigingen. De unieke gymspellen hebben weinig voorbereiding nodig. Zo speel je in de gymles snel een topspel.

Gymspellen gymles deel 8

Uniek: bij iedere uitleg vind je een spelvideo!

Dit is het achtste deel van de topspellen-serie. In dit eBook staan 15 originele gymspellen beschreven, allemaal ondersteund met een spelvideo. Zo zie jij als lesgever direct wat de bedoeling is. De spellen die in deze lesbundel staan, zijn bedoeld als warming-up, als afsluiter of gewoon om met je groep een leuk spel te spelen. De spellen kenmerken zich doordat iedereen goed en met plezier beweegt. Dit komt door de accenten die in de spellen zijn aangebracht. Ook zijn verschillende spelelementen aan de gymspellen toegevoegd. Op die manier worden de leerlingen intrinsiek zeer enthousiast gemaakt om te gaan bewegen.

Kort samengevat vind je bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Uniek is dat je bij elk spel een spelvideo van het spel bekijkt, via een handige QR-code of link in het eBook. Zeker de QR-code wordt als zeer prettig ervaren! Ook bestel je makkelijk en snel de juiste sport en spelmaterialen via SportSpel.Shop, onderdeel van De Spelles. In het eBook vind je ook een kortingscode. Print de lesbundel uit en zo heb je ten alle tijden de juiste inspiratie bij de hand. Wacht niet langer en geef je eigen gymles een nieuwe impuls.

De volgende spellen staan in het eBook 15 topspellen van De Spelles deel 8
Bankoverval in de gymles
Burcht-Tikkertje in de gymles
Casino-Roof-Tikkertje in de gymles
Cirkel-Race in de gymles - website
Kermis-Battle in de gymles
Levend Stratego Trefbal in de gymles
Levend Vier-Op-Een-Rij in de gymles
Pittenzak-Tikkertje in de gymles
Pittenzak-Verzamel-Battle in de gymles
Risk-Trefbal in de gymles
Sloten-Tikkertje in de gymles
Stokken-Jump-Estafette in de gymles
Verzamel-Punten-Battle in de gymles
Vossenhol-Uitverkoop in de gymles
Uno-Punten-Estafette in de gymles

Zoals je kunt zien, zit dit eBook boordevol originele spellen voor jouw groep. Met deze spellen beweegt iedereen met als gevolg dat ze de gymlessen weer met plezier gaan volgen. Wacht niet langer en bestel je eBook hieronder.

Wacht, wil je nog meer originele spellen in je bezit hebben? Het kan! Wanneer je het eBook Alle topspellen van De Spelles deel 2 bestelt, krijg je deel 5, 6, 7 en het eBook met spellen voor buiten gebundeld in één eBook! Een boordevolle spelbundel met meer dan 60 spellen en allemaal voorzien van een spelvideo. Waar vind je dat nog?! Het mooie is dat dit beloond wordt met een mooie korting.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!