Olympische Winterspelen in de gymles

De Olympische Winterspelen van 2022 staan voor de deur. Daarom heeft De Spelles een aantal ideeën voor e op een rij gezet. Op deze manier verhuis je de spelen die op televisie te zien zijn, gewoon naar de gymles. De komende periode zullen er meer ideeën geplaatst worden.

Mis je een aantal sport- en spelmaterialen om de spellen te spelen? Geen probleem, ook hierin voorziet De Spelles in jouw behoefte. SportSpel.Shop is namelijk de leverancier van De Spelles op het gebied van spel- en spelmateriaal speciaal voor het onderwijs, BSO’s, verenigingen en trainers. Van ballen tot aan pittenzakjes, dobbelstenen tot aan foamballen en trainingsmateriaal tot aan populaire spellen voor binnen en buiten. Hier vind je wat je nodig hebt. En alles met een snelle levering en een persoonlijke service! De bestelling verloopt via SportSpel.Shop waarbij bestellingen die voor 23.45 uur geplaatst zijn, de volgende dag geleverd worden.

Video Olympische Winterspelen in de gymles

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Bobsleeën in de gymles

Curling in de gymles

Curling in de gymles

Biathlon in de gymles

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!