Estafettes eBooks

Op deze pagina staan alle eBooks uit de estafette serie. In totaal zijn er twee delen, die je los kunt aanschaffen. Bestel je een eBook uit de estafette serie, dan ontvang je een mix van 15 estafette spellen voor de gymles, waarbij samenwerken, nadenken en snelheid belangrijk zijn om het doel te bereiken. Je kunt deze eBooks dan ook goed inzetten voor bewegend leren of voor op het schoolplein.

In de eBooks staan 15 originele estafette spellen beschreven, allemaal ondersteund met een spelvideo. Zo zie jij als lesgever direct wat de bedoeling is. Ook vind je bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Uniek is dat je bij elk spel een spelvideo van het spel bekijkt, via een handige QR-code of link in het eBook. Zeker de QR-code wordt als zeer prettig ervaren! Ook bestel je makkelijk en snel de juiste sport en spelmaterialen via SportSpel.Shop, onderdeel van De Spelles.

Wil je weten welke estafettes in welk eBook staat? Verder op deze pagina vind je bij ieder eBook een overzicht van de spellen. Zo koop je precies wat je zoekt!
eBooks De Spelles originele estafette
eBooks De Spelles estafette deel 2
gymles lesmateriaal

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!