De Spelles Inspiratiedag

De Spelles Inspiratiedagen!

De Spelles Inspiratiedagen!
Na de succesvolle Inspiratiedag eerder dit jaar, staan er weer nieuwe Inspiratiedagen gepland. Wil je ook met leuke spellen iedereen laten bewegen in je (gym)les? Wil je dat de spelbeleving bij je deelnemers zo groot is, dat ze eigenlijk niet willen stoppen? Wil je geïnspireerd worden en handvatten krijgen hoe een leuke (gym)les eruit ziet? Dan zijn De Spelles Inspiratiedagen echt iets voor jou.

Op De Spelles Inspiratiedag krijg je tekst en uitleg en zie je hoe Matthijs Jansen al meer dan drie jaar een hoge spelbeleving genereert bij zijn kinderen. Het succes van De Spelles is dat de spellen dicht bij de belevingswereld van de kinderen aansluit én dat de spellen simpel en herkenbaar zijn. Iedereen beweegt en iedereen kan ook meedoen. Dat is het kracht van De Spelles.

De oprichter van De Spelles is Matthijs Jansen. Hij is de uitdaging aangegaan om leuke spellen te ontwikkelen en weet hij al een geruime tijd een groot publiek te bereiken, waarbij hij iedereen laat profiteren van zijn ideeën. Dit doet hij op zijn website, maar ook tijdens De Spelles Inspiratiedagen.

Theorie en praktijk
Tijdens De Spelles Inspiratiedag worden theorie en praktijk in een hoog tempo afgewisseld. Je wordt meegenomen in het verhaal achter De Spelles en hoe Matthijs de spellen bedenkt en ontwerpt. Daarbij ervaar je zelf wat het spelen van de spellen in je los maakt. Verder is er ook ruimte om je eigen spel te ontwerpen / verder te ontwikkelen én krijg je gratis lesmateriaal mee naar huis. Kortom, je verlaat de dag met boordevol inspiratie die je bij de eerstkomende les direct kunt inzetten.

Nieuwe data Inspiratiedagen!
1) Inspiratiedag Zaterdag 7 september 2019 (inschrijven kan vanaf 1 juni 2019)
2) Inspiratiedag woensdag 9 oktober 2019 (inschrijven kan vanaf 1 juli 2019)
3) Inspiratiedag zaterdag 4 januari 2019 (inschrijven kan vanaf 1 september 2019)
Wilt u extra informatie ontvangen of alvast een reservering doen? Neem gerust contact op.

Informatie oprichter De Spelles
Matthijs Jansen is naast leerkracht in het basisonderwijs de oprichter van De Spelles! Hij weet met zijn spellen een miljoenen-publiek te bereiken en dagelijks duizenden mensen te inspireren. Hij begon met De Spelles omdat hij zag dat in zijn gymlessen te weinig kinderen echt aan het bewegen waren. Hij nam de uitdaging aan om zijn spellessen anders te gaan vormgeven en iedere week een nieuw spel te spelen. Zijn ideeën werden al snel opgepikt, er volgen ruim 90.000 mensen zijn kanalen en ook de landelijke media heeft zijn spellessen opgepikt. Daarnaast geeft Matthijs met regelmaat workshops in Nederland en België en kregen zijn gegeven workshops bij de studiedag van Alles in Beweging als gemiddeld cijfer een 9!

Kortom, wil je geïnspireerd worden en naar huis gaan met leuke nieuwe ideeën die je direct de volgende dag kan toepassen? Kom dan naar De Spelles Inspiratiedag!

Met sportieve groet,

Matthijs

Wil je een impressie wat je te wachten staat, bekijk dan hier de video van de Inspiratiedag eerder dit jaar!