De Spelles in het nieuws

De beschrijving van dit spel is alleen zichtbaar wanneer je lid bent van De Spelles. Met het lidmaatschap krijg je toegang tot het platform met deze en 600+ andere spellen.

Of je nu op zoek bent naar leuke spellen voor in de gymles, energizers of warming-up spellen, hier vind je de inspiratie die je nodig hebt om iedereen goed en met plezier te laten bewegen! Ben je al lid, log hier in. Of word snel lid!

Extra bericht

Wanneer je eerder bij De Spelles een eBook hebt aangeschaft, dan kan bij de volgende delen per abuis een fout zijn ontstaan: 15 topspellen deel 1, Alle topspellen deel 1 en 15 originele estafettes deel 1. De QR-code linken niet naar de juiste video's. Mijn excuses voor het ongemak. Wil je een bericht sturen naar info@despelles.nl, dan stuur ik je een verbeterde versie op.

Het succes van De Spelles is niet onopgemerkt gebleven in de landelijke media, waaronder het Jeugdjournaal, het AD en RTV Utrecht. Zij hebben onder anderen een reportage gemaakt over wat De Spelles nou zo bijzonder maakt en waarom het De Spelles wel lukt om de kinderen te motiveren om te gaan bewegen! Veel kijk- en leesplezier toegewenst!

De gymlessen van meester Matthijs zijn een hit op YouTube

Bron: Jeugdjournaal 16 november 2017

“Gym is weer hot” door Meester Matthijs uit Woerden

Bron: RTV Utrecht 14 november 2017

De Spelles van meester Matthijs uit Woerden is een hit op internet

Bron: AD Groene Hart 28 oktober 2017

Gymlestips leraar miljoenen keren bekeken

Bron: CNV Schooljournaal november 2017

Trots op onze Spellessen!

Bron: Juf en Meester voorjaar 2018

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!