Topspellen eBooks

Op deze pagina staan alle eBooks uit de topspellen-serie. In totaal zijn er tien delen, die je los kunt aanschaffen. Ook zijn ze verkrijgbaar in bundels. Bestel je een eBook uit de topspellen-serie, dan ontvang je een mix van 15 topspellen voor de gymles. Hierin is een bewuste keuze gemaakt van groepsspellen, tikspelen, estafettes en spellen die je als warming-up of eindspel kunt inzetten. In totaal heeft De Spelles nu tien topspellen-eBooks.

In de eBooks staan 15 originele gymspellen beschreven, allemaal ondersteund met een spelvideo. Zo zie jij als lesgever direct wat de bedoeling is. Ook vind je bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Uniek is dat je bij elk spel een spelvideo van het spel bekijkt, via een handige QR-code of link in het eBook. Zeker de QR-code wordt als zeer prettig ervaren! Ook bestel je makkelijk en snel de juiste sport en spelmaterialen via SportSpel.Shop, onderdeel van De Spelles.

Wil je weten welk spel in welk eBook staat? Verder op deze pagina vind je bij ieder eBook een overzicht van de spellen. Zo koop je precies wat je zoekt!
15 topspellen deel 1
15 topspellen van De Spelles 2.0
15 topspellen van De Spelles 3.0
15 topspellen van De Spelles 4.0
15 topspellen van De Spelles 5.0
15 topspellen van De Spelles 6.0
15 topspellen van De Spelles 7.0
Gymspellen gymles deel 8
gymspellen gymles
gymles lesmateriaal

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!