Smashbal

Samenwerken, vangen, opzetten en vooral smashen zijn voor dit nodig om zoveel mogelijk punten te halen en te voorkomen dat de anderen punten halen. Vind hier meer informatie en de materialen die je nodig hebt om dit spel te spelen. Het spel Smashbal in de gymles is dus dynamisch, iedereen beweegt én is betrokken bij het volleybalspel. Een gouden combinatie.

De video van het spel Smashbal in de gymles zie je verderop de pagina. Wil je snel nieuwe inspiratie hebben, dan staan nog meer leuke spellen in de verschillende eBooks van De Spelles. In de eBooks staan elke keer 15 tot 20 spellen die je direct kunt toepassen. Zo heb je voor de gymles buiten genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

Mocht je nog niet overtuigd zijn, in de eBooks staan erg veel originele gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Het zijn gymspellen waarbij je op een leuke wijze tegen elkaar speelt, maar ook samenwerkt. Denk bijvoorbeeld aan Mastermind in de gymles, Annemaria Koekoek 2.0 en Pac-man in de gymles. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

Spelmaterialen Smashbal

De materialen die we in deze video gebruiken is het verplaatsbare spelsporten voordeelset van Janssen-Fritsen. Met deze set met mobiele, maar verzwaarde palen speel je makkelijk korfbal, basketbal, volleybal en natuurlijk smashbal gewoon buiten! Een groot voordeel in deze situatie is dat je het net makkelijk op de juiste hoogte kunt stellen waardoor de deelnemers op hun hoogte goed kunnen smashen!

Video Smashbal in de gymles

Wil je meer uitleg hoe je Smashbal in de gymles kunt spelen én welke niveau’s er zijn, vind hier een blog over Smashbal!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!