Freerunnen / Parkour

Freerunnen in de gymles! Wat is het gaaf om de kinderen zo vrij en met plezier te zien bewegen. De afgelopen weken mochten wij de freerunblokken van Janssen Fritsen uitproberen in onze gymlessen. Deze set tovert je gymzaal op een simpele wijze om tot een speelveld waar springen, klimmen, rennen en allerlei acrobatische trucs veilig uitgevoerd kunnen worden! En met de interactieve Smartclipps was het feest helemaal compleet. Wil je meer weten over de Freerunning/Parkour-set en kijken naar alle mogelijkheden, onder de video vind je alle informatie die je nodig hebt.

De video van het spel Freerunnen in de gymles zie je verderop de pagina. Wil je snel nieuwe inspiratie hebben, dan staan nog meer leuke spellen in de verschillende eBooks van De Spelles. In de eBooks staan elke keer 15 tot 20 spellen die je direct kunt toepassen. Zo heb je voor de gymles buiten genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

Mocht je nog niet overtuigd zijn, in de eBooks staan erg veel originele gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Het zijn gymspellen waarbij je op een leuke wijze tegen elkaar speelt, maar ook samenwerkt. Denk bijvoorbeeld aan Mastermind in de gymles, Annemaria Koekoek 2.0 en Pac-man in de gymles. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

Video Freerunnen in de gymles

Bekijk hier de speciaal door Janssen-Fritsen ontwikkelde Freerunning blokken:

En hier de SmartClips™:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!