Stoelendans-Kleurenreactie

Dit is een leuke warming-up spel waarbij iedereen met plezier beweegt, nadenkt en betrokken wordt. wie wil dat nou niet! Het warming-up spel is snel op te zetten waardoor je het direct kunt spelen, zelfs buiten of in een kleinere binnenruimte. Het geeft je les of training echt een nieuwe impuls. Wat het spel Stoelendans-Kleurenreactie in de gymles zo bijzonder maakt, is dat het origineel is, iedereen beweegt én je moet er goed bij nadenken. Een gouden combinatie.

De video van het spel Stoelendans-Kleurenreactie in de gymles zie je verderop de pagina. Wil je snel nieuwe inspiratie hebben, dan staan nog meer leuke spellen in de verschillende eBooks van De Spelles. In de eBooks staan elke keer 15 tot 20 spellen die je direct kunt toepassen. Zo heb je voor de gymles buiten genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

Mocht je nog niet overtuigd zijn, in de eBooks staan erg veel originele gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Het zijn gymspellen waarbij je op een leuke wijze tegen elkaar speelt, maar ook samenwerkt. Denk bijvoorbeeld aan Mastermind in de gymles, Annemaria Koekoek 2.0 en Pac-man in de gymles. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

Spelmaterialen om Stoelendans-Kleurenreactie te spelen

Ook handig! De Spelles levert naast originele spellen voor in de gymles ook de spelmaterialen voor elk spel. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding én een snelle levering kunnen je deelnemers de volgende les weer met plezier bewegen.

Video Stoelendans-Kleurenreactie in de gymles

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!