Roof-Trefbal

Trefbal is en blijft een spel wat veel spanning en sensatie met zich meebrengt. Toch moet je ook uitkijken dat niet alleen de goede bewegers actief zijn. Mede daarom vind je op de website van De Spelles veel Trefbal-varianten waarbij dit voorkomen wordt door de aandacht van de deelnemers niet op één punt richten. In veel gevallen is dat de bal waarmee gegooid wordt. Wat het spel Roof-Trefbal in de gymles nu bijzonder maakt, is dat het dynamisch is, iedereen kan verschillende taken uitvoeren een taak én je moet er goed bij samenwerken. De video van het spel staat verder op de pagina; de beschrijving is nog niet in een eBook opgenomen.

Topspellen in verschillende eBooks

Wil je snel nieuwe inspiratie hebben, dan staan nog meer leuke spellen in de verschillende eBooks van De Spelles. In de eBooks staan elke keer 15 tot 20 spellen die je direct kunt toepassen. Zo heb je voor de gymles buiten genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

Mocht je nog niet overtuigd zijn, in de eBooks staan erg veel originele gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Het zijn gymspellen waarbij je op een leuke wijze tegen elkaar speelt, maar ook samenwerkt. Denk bijvoorbeeld aan Mastermind in de gymles, Annemaria Koekoek 2.0 en Pac-man in de gymles. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

Spelmaterialen Roof-Trefbal in de gymles

Video Roof-Trefbal in de gymles

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!