Gooi-Vang-Verplaats Race

Probeer door goed samen te werken, de verschillende opdrachten uit te voeren én vooral door goed te gooien en te vangen als eerste de finish te bereiken.

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 6+
  • Aantal spelers: 2-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: jongleren
MATERIALEN
Markeerschijven
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 20 WARMING-UP SPELLEN DEEL 2

De uitleg van Gooi-Vang-Verplaats race in de gymles staat in het eBook van De Spelles: 20 originele warming-up spellen van De Spelles deel 2. In dit eBook staan nog 19 andere warming-up spellen die je direct kunt toepassen. Zo start je de komende periode op een actieve en originele wijze je gymles. Meer dan 2500 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende?

De spellen zijn allemaal op leskaarten beschreven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO GOOI-VANG-VERPLAATS RACE IN DE GYMLES
Gooi-Vang-Verplaats Race in de gymles

Bij aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!