Muizenval-Run

Een leuk spel voor in de gymles waarbij iedereen snel moet handelen, zoveel mogelijk punten probeert te scoren, maar vooral moet aanvoelen wanneer de muizenval naar beneden komt. Wat het spel dus Muizenval-Run in de gymles zo bijzonder maakt, is dat het origineel is, iedereen beweegt én je moet er goed bij samenwerken. Een gouden combinatie.

Leuke warming-up spellen in één eBook

De uitleg van Flip-Flop Race in de gymles staat in het eBook van De Spelles: 20 originele warming-up spellen van De Spelles deel 2. In dit eBook staan nog 19 andere warming-up spellen die je direct kunt toepassen. Zo start je de komende periode op een actieve en originele wijze je gymles. Meer dan 2500 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende?

De spellen zijn allemaal op leskaarten beschreven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

20 originele warming-up spelles van De Spelles deel 2

Spelmaterialen voor Muizenval-Run in de gymles

Video Muizenval-Run in de gymles

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

De video van het spel komt binnenkort online!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!