Kleuren-Tikkertje

Aanvallen, verdedigen, snel handelen en vooral veel dynamiek. Welk team weet in de chaos de meeste punten te verdienen?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 6+
  • Aantal spelers: 4-30
  • Intensiteit: gemiddeld
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: tikspelen
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN VOOR BUITEN

Het spel Kleuren-Tikkertje in de gymles staat in het eBook Topspellen voor buiten. In het eBook staan nog meer leuke gymspellen die je buiten kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Dobbel-TwistFitness-Stoelendans of Fitness-Battle. Deze spellen voor in de gymles buiten zijn al duizenden keren gespeeld en geven een hoop spelplezier. Je wordt zelf ook enthousiast om mee te doen.

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en heb je ten alle tijden een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO KLEUREN-TIKKERTJE IN DE GYMLES
Kleuren-Tikkertje in de gymles
Bij aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!