Down the road

Bij dit spel is behendigheid, snelheid en vooral durf nodig. Wie weet ongehinderd de overkant te bereiken?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 8+
  • Aantal spelers: 4-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: hardlopen / afgooispelen
MATERIALEN
Set van 8 foamballen - SportSpel.Shop
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN DEEL 3

De uitleg en de video van Down the road in de gymles staat in het eBook Topspellen deel 3. Mocht je nog niet overtuigd zijn, in het eBook staan nog meer leuke gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Sneeuwpop-BattleMatjes-Voetbal 2.0 of Trefbal-Tikkertje. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO DOWN THE ROAD IN DE GYMLES
Down the road in de gymles
De video van het spel is te bekijken naar aanschaf van het eBook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!