Switch Tikkertje

Snel schakelen, goed blijven opletten, samenwerken, een steeds veranderende situatie en vooral uit handen blijven van de tikkers. Switch-tikkertje in de gymles is een dynamisch tikspel wat zeer geschikt is als warming-up. Omdat je weinig tot geen materialen nodig hebt, kun je dit spel ook als energizer of slotspel spelen. Maar vooral het feit dat iedereen met plezier beweegt én je moet erbij samenwerken, is een gouden combinatie!

Leuke warming-up spellen in één eBook

De uitleg van Switch-Tikkertje in de gymles staat in het eBook van De Spelles: 20 originele warming-up spellen van De Spelles deel 2. In dit eBook staan nog 19 andere warming-up spellen die je direct kunt toepassen. Zo start je de komende periode op een actieve en originele wijze je gymles. Meer dan 2500 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende?

De spellen zijn allemaal op leskaarten beschreven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

eBooks De Spelles warming up deel 2

spelmaterialen voor Switch-Tikkertje in de gymles

Al deze materialen worden je aangeboden door SportSpel.Shop, een rechtstreeks onderdeel van De Spelles. Dit heb ik gedaan om jullie nog meer te voorzien van de juiste materialen bij de juiste spellen. Levering vindt de volgende dag plaats, met de bekende service én daarbij geldt: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting die je krijgt.

Video Switch-Tikkertje in de gymles

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Switch-Tikkertje in de gymles

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!