Steen Papier Schaar run

Een groepsspel spelen in de gymles waarbij iedereen met plezier beweegt, wie wil dat nou niet! Gelukkig heeft De Spelles veel groepsspellen die jij zo met je groep kunt spelen en een hoop enthousiasme oplevert. De groepsspellen zijn origineel en vernieuwend; het geeft je gymles een nieuwe impuls. Wat het spel Steen Papier Schaar Run in de gymles zo bijzonder maakt, is dat het origineel is, iedereen beweegt én je moet er goed bij samenwerken. Een gouden combinatie.

De uitleg van dit spel staat in het eBook van De Spelles: 15 topspellen voor buiten. In dit eBook staan 15 spellen die je direct kunt toepassen. Zo heb je voor de gymles buiten genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen. Meer dan 1000 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende die ook dit eBook bestelt?

Topspellen in één eBook

Mocht je nog niet overtuigd zijn, in het eBook staan nog meer leuke gymspellen die je in de gymles buiten kunt spelen. Het zijn buiten gymspellen waarbij je op een leuke wijze tegen elkaar speelt, maar ook samenwerkt. Denk bijvoorbeeld aan Dobbel-Twist, Dobbel-Fitness-race en Touwtje-Spring-Battle. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en heb je ten alle tijden een leuk spel bij de hand.

eBooks De Spelles topspellen voor buiten

Spelmaterialen voor Steen-Papier-Schaar Run in de gymles

Al deze materialen worden je aangeboden door SportSpel.Shop, een rechtstreeks onderdeel van De Spelles. Dit heb ik gedaan om jullie nog meer te voorzien van de juiste materialen bij de juiste spellen. Levering vindt de volgende dag plaats, met de bekende service én daarbij geldt: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting die je krijgt.

Video Steen-Papier-Schaar Run

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Steen-Papier-Schaar-run in de gymles

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!