Ping Pong Race

Samenwerken, goed communiceren, snel handelen en vooral goed gooien en vangen, bij deze Ping Pong Estafette van De Spelles heeft iedereen een actieve rol om de finish te bereiken. Een leuk spel om je gymles te beginnen of te eindigen.

Zo heeft De Spelles verschillende klassieke estafettes, samenwerkingsestafettes, maar ook estafettes waarbij we bewegen en leren combineren. Denk bijvoorbeeld aan Doorgeef-EstafetteEstafette met bal of Stokkenrace. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt zelf ook enthousiast om mee te doen.

Estafettes in verschillende eBooks

De uitleg van deze estafette staat in het eBook van De Spelles: 15 originele estafettes van De Spelles deel 1. In dit eBook staan ook nog 14 andere estafettes die je direct kunt toepassen. Zo speel je de komende gymlessen leuke estafettes, bijvoorbeeld om je gymles mee te openen of te eindigen. Meer dan 500 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende?

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

eBooks De Spelles originele estafette

Spelmaterialen voor Pingpong-Estafette in de gymles

Al deze materialen worden je aangeboden door SportSpel.Shop, een rechtstreeks onderdeel van De Spelles. Dit heb ik gedaan om jullie nog meer te voorzien van de juiste materialen bij de juiste spellen. Levering vindt de volgende dag plaats, met de bekende service én daarbij geldt: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting die je krijgt.

Video Ping Pong Estafette in de gymles

Deze video is vrij te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, downloaden, delen en bewerken van deze video is niet toegestaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!