Mastermind

Dé estafette voor in de gymles: Mastermind! Iedereen is hier enthousiast over, op sociale media meer dan 7 miljoen keer bekeken en het Jeugdjournaal en andere media kwamen hiervoor langs. Wat het spel Mastermind van De Spelles zo bijzonder maakt, is dat het origineel is, iedereen beweegt én je moet er goed bij nadenken en onthouden. Zo combineer je bewegen met leren, wat goed is voor de executieve functies.

Maar De Spelles heeft nog meer verschillende spellen voor in de gymles waarbij het bewegen met leren combineert. Denk bijvoorbeeld aan Rubiks KubusVier op een rij of Morse Code. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Dat is natuurlijk wat je wilt in een gymles! Je wordt zelf ook enthousiast om mee te doen.

Topspellen in verschillende eBooks

De uitleg van dit spel staat in het eBook van De Spelles: 15 topspellen deel 1. In dit eBook staan in totaal 15 spellen die je direct kunt toepassen. Zo heb je de komende gymlessen genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen waarbij iedereen met plezier beweegt. Meer dan 1500 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende die de inspiratie in huis haalt?

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

eBooks De Spelles 15 topspellen deel 1

Spelmaterialen voor Mastermind in de gymles

Al deze materialen worden je aangeboden door SportSpel.Shop, een rechtstreeks onderdeel van De Spelles. Dit heb ik gedaan om jullie nog meer te voorzien van de juiste materialen bij de juiste spellen. Levering vindt de volgende dag plaats, met de bekende service én daarbij geldt: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting die je krijgt.

Video Mastermind in de gymles

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!