Fortnite

Hét computerspel van dit moment gewoon spelen in de gymles. Welk team weet de meeste blokken te verzamelen en bouwt daarmee het grootste kasteel?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: alle
  • Aantal spelers: 8-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: tikspelen
MATERIALEN
Kleine foamballen - set van 20
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN DEEL  2

Kwartet Voetbal in de gymles staat in het eBook Topspellen deel 2. Mocht je nog niet overtuigd zijn, in het eBook staan nog meer leuke gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Kwartet-voetbalUitlok-tikkertje of Steen-papier-schaar-Battle. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO FORTNITE IN DE GYMLES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!