Annemaria Koekoek 2.0

Probeer met je groepje alle hoedjes van jouw kleur te verzamelen zonder gezien te worden.

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: alle
  • Aantal spelers: 8-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: tikspelen
MATERIALEN
spelparachute - 5 meter - de spelles
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN DEEL 3 

De beschrijving van James Bond in de gymles staat in het eBook Topspellen deel 3. In het eBook staan nog 14 andere leuke gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Sneeuwpop-BattleKho-Kho in de gymles of Trefbal-Tikkertje. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

Wanneer je een eBook van De Spelles bestelt, krijg je altijd zekerheid: je vindt bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder is ieder spel voorzien van een spelvideo, deze bekijk je snel via een handige QR-code of door op de toegevoegde link te klikken. Zo zie je meteen wat de bedoeling is en kun je het zelfs als instructie gebruiken!

SPELVIDEO ANNEMARIE KOEKOEK IN DE GYMLES
Annemaria Koekoek in de gymles
Na aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!