Waterspellen

Waterspellen – Super Soaker Ballenregen

Wanneer het mooi en warm weer is, dan zoek je vaak maar in één ding: verkoeling! En laat De Spelles nou net allemaal leuke waterspellen hebben, maar dan wel op een originele, actieve en leuke wijze. Ideaal voor als je voor kamp, voor een sportactiviteit of om gewoon met je vrienden te spelen. Dus pak je Super Soaker er maar bij, dit wordt een leuke activiteit.

De video van het spel vind je verderop in het bericht. Wat dit waterspel zo bijzonder leuk maakt, is dat het origineel is, iedereen is in beweging én je moet er goed bij samenwerken. Een gouden combinatie! Deze, maar ook andere waterspellen zijn al duizenden keren met veel enthousiasme gespeeld. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

15 buitenspellen in één eBook

Speciaal voor de buiten gymles heeft De Spelles een eBook met daarin 15 topspellen voor buiten. In het eBook staan allerlei leuke gymspellen die je in de gymles buiten kunt spelen. Het zijn buiten gymspellen waarbij je op een leuke wijze tegen elkaar speelt, maar ook samenwerkt. Denk bijvoorbeeld aan Dobbel-TwistDobbel-Fitness-race en Touwtje-Spring-Battle. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en heb je ten alle tijden een leuk spel bij de hand.

waterspellen

Video Super Soaker Ballenregen

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.