Super Soaker Ballenregen

Breng zo snel mogelijk al je spullen naar de overkant. Maar eerst doe je een opdracht. Welke? Dat bepaalt de dobbelsteen!

BASISINFORMATIE
 • Leeftijd: alle
 • Aantal spelers: 8-30
 • Intensiteit: intensief
 • Tijd: 10-15 minuten
 • Leerlijn: doelspelen
MATERIALEN
 • Super Soakers
 • Waterpistolen
 • Sponzen
 • Emmers / Tonnen met water
 • Stoelen / Palen
 • Strandbal
Nerf Vortex Aero Howler
SPELBESCHRIJVING

Creëer een aantal teams van vijf personen per team. Ieder team krijgt een aantal super soakers, sponzen en andere watermaterialen ter beschikking. Daarnaast krijgt ieder team een grote bak / ton met water. Maak met stoelen of palen verschillende doelen van ongeveer twee meter breed. Leg in het midden een strandbal neer.

Het doel van het spel is om de strandbal in het doel van de tegenstander te krijgen. Hiervoor mogen ze alleen met de sponzen tegen de bal aangooien of met de waterpistolen tegenaan spuiten. Hierbij is het toegestaan om in het veld te staan, mits je de bal niet blokkeert of met je handen / voeten tegen de bal aankomt.

Wordt er een doelpunt gemaakt, dan plaatst men de bal weer in het midden. Ook wisselt ieder team van doel (als er een wind staat, kan er een voor- / nadeel ontstaan). Het team dat een doelpunt tegen krijgt, mag de wedstrijd weer openen. Het team dat de minste tegendoelpunten krijgt, wint het spel.

SPELVIDEO SUPER SOAKER BALLENREGEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!