Eenentwintigen

Een leuke energizer spelen waarbij iedereen met plezier beweegt, wie wil dat nou niet! Gelukkig heeft De Spelles veel energizers die jij zo met je groep in de gymles als warming-up kunt spelen en een hoop enthousiasme oplevert. De energizer spellen zijn origineel en vernieuwend; het geeft je gymles een nieuwe impuls. Wat de energizer Eenentwintigen in De Spelles zo bijzonder maakt, is dat het origineel is, iedereen beweegt én leren wordt gecombineerd met bewegen. Een gouden combinatie.

Topspellen in verschillende eBooks

De video van het spel Eenentwintigen in De Spelles zie je verderop de pagina. Wil je snel nieuwe inspiratie hebben, dan staan nog meer leuke spellen in de verschillende eBooks van De Spelles. In de eBooks staan elke keer 15 tot 20 spellen die je direct kunt toepassen. Zo heb je voor de gymles buiten genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

Mocht je nog niet overtuigd zijn, in de eBooks staan erg veel originele gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Het zijn gymspellen waarbij je op een leuke wijze tegen elkaar speelt, maar ook samenwerkt. Denk bijvoorbeeld aan Mastermind in de gymlesAnnemaria Koekoek 2.0 en Pac-man in de gymles. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

Beschrijving Eenentwintigen in De Spelles

Bij Eenentwintigen in De Spelles sta je tegenover elkaar. Je spreekt van tevoren af wie er begint. Het doel van het spel is dat je probeert om bij de 21 te komen. Wanneer dit lukt, win je het spel en verdien je een punt. Degene die begint mag twee keer ‘slaan’ op de handen van de ander, net zoals je ouderwets aan het handelen bent over de prijs. Zorg er natuurlijk voor dat ze rustig in de handen slaan. Je mag per beurt kiezen of je één of twee keer slaat.

Bij iedere slag tel je hardop, bijvoorbeeld één, twee. De ander gaat door waar je gebleven bent, bijvoorbeeld drie, vier. Als de ander één keer wilt slaan, zegt hij: “Vijf” en geeft aan dat de ander weer mag slaan. Zo ga je door totdat een persoon uitkomt op 21.

Dit spel is ideaal als energizer omdat het snel tussendoor gespeeld kan worden, je hebt geen materialen nodig en het levert vooral voor plezier op. De ontspanning is hierin erg belangrijk, omdat aan de achterkant de spanning voor de volgende taak zich weer kan opladen. Dat zorgt er weer voor dat ze zich daarna weer kunnen concentreren op hun taak.

Sport- en spelmateriaal in De Spelles

Al deze materialen worden je aangeboden door SportSpel.Shop, een rechtstreeks onderdeel van De Spelles. Dit heb ik gedaan om jullie nog meer te voorzien van de juiste materialen bij de juiste spellen. Levering vindt de volgende dag plaats, met de bekende service én daarbij geldt: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting die je krijgt.

Video Eenentwintigen in De Spelles

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!