Dobbelsteen-Fitness

Een leuke bewegend leren oefening spelen waarbij iedereen nadenkt terwijl hij beweegt, wie wil dat nou niet! Gelukkig heeft De Spelles veel bewegend leren oefeningen die jij zo met je groep buiten op het plein of in de klas als oefening kunt spelen. De bewegend leren oefening spellen zijn origineel en vernieuwend; het geeft je gymles een nieuwe impuls. Wat de energizer Dobbelsteen-Fitness in De Spelles zo bijzonder maakt, is dat het origineel is, leren wordt met bewegen gecombineerd én je past het aan ieders niveau aan. Een gouden combinatie.

Topspellen in verschillende eBooks

De beschrijving en de download van de energizer Dobbelsteen-Fitness in De Spelles zie je verderop de pagina. Wil je snel nieuwe inspiratie hebben voor in de gymles, dan staan er leuke spellen in de verschillende eBooks van De Spelles. In de eBooks staan elke keer 15 tot 20 spellen die je direct kunt toepassen. Zo heb je voor de gymles buiten genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

Sport- en spelmaterialen bij De Spelles

Beschrijving Dobbelsteen-Fitness in De Spelles

Download de Dobbelsteen-Fitness-Kaart, pak twee dobbelstenen en je kunt beginnen. Gooi met de twee dobbelstenen. Het aantal ogen dat de twee dobbelstenen laten zien, is de oefening die je doet. Heb je de oefening gedaan, dan kruis je de oefening af. Als je een combinatie rolt die je al hebt gedaan, dan dobbel je nog een keer. Het is eigenlijk een soort bingo! Dus, wie heeft als eerste zijn kaart vol?

Dobbelsteen-Fitness in de gymles

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!