Kegel Timer Tikkertje

Met Kegel-Timer-Tikkertje in de gymles weet je iedere keer niet wie de tikker is. Is de tikker bekend, dan is het wegwezen!

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 8 jaar en ouder
  • Aantal spelers: 4-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 10-15 minuten
  • Leerlijn: tikspelen
MATERIALEN
pionnen afbakenkegels
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN DEEL 4 

In dit eBook staan 15 topspellen met spellen voor grote en kleine groepen. De spellen zijn een variatie van groepsspellen, estafettes en tikspelen en zijn beschreven voor de leeftijd van 6 jaar en ouder. Ideaal om in de gymles goed, actief en vooral op een originele wijze te bewegen. Veel spellen zijn ook geschikt om buiten de gymles te gebruiken. Elk spel wordt uitgebreid beschreven, er worden variaties gegeven en je vindt bij elk spel een spelvideo.

Wanneer je een eBook van De Spelles bestelt, krijg je altijd zekerheid: je vindt bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder is ieder spel voorzien van een spelvideo, deze bekijk je snel via een handige QR-code of door op de toegevoegde link te klikken. Zo zie je meteen wat de bedoeling is en kun je het zelfs als instructie gebruiken!

SPELVIDEO KEGEL-TIMER-TIKKERTJE IN DE GYMLES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!