Kegel Timer Tikkertje

Tikspelen zijn en blijven leuke spellen voor in de gymles en ze zijn er in veel verschillende variaties. Op de website van De Spelles vind je meer dan 50 tikspelen voor de onderbouw, maar ook voor de bovenbouw (zelfs ook voor volwassenen). Wat de tikspelen van De Spelles zo bijzonder maakt, is dat ze origineel zijn, iedereen beweegt én je vindt ze in allerlei vormen en variaties.

Zo heeft De Spelles verschillende klassieke tikspelen, overlooptikspelen, maar ook tikspelen met een spannend verhaal. Denk bijvoorbeeld aan Dierentuin-tikkertje, Boomgaard-tikkertje of Vuurwerk-tikkertje. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt zelf ook enthousiast om mee te doen.

Kegel-Twist-Tikkertje is een tikspel in de klassieke variant, maar dan wel met een originele opening: de kegel bepaalt namelijk wie de tikker wordt. Het levert een hoop enthousiasme en sensatie op in de gymles. Je kunt dit spel spelen als opening van de gymles, als onderdeel van je les, maar ook als afsluiting. En ook buiten op het plein kun je dit tikspel goed spelen.

Topspellen in één eBook

De uitleg en de video van dit spel staat, net als 14 andere leuke spellen, in het eBook van De Spelles: 15 topspellen van De Spelles deel 4! De spellen die in het eBook staan, zijn origineel en werken enthousiasmerend. Het bevordert ook de samenwerking tussen de deelnemers.

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

Topspellen deel 4

Spelmaterialen voor Kegel-Twist tikkertje in de gymles

Video Kegel-Twist-Tikkertje in de gymles

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!