Jump-Race 2.0 in de gymles!

Jump-Race 2.0 in de gymles

Lekker actief je les beginnen kan met de Jump-race 2.0! Welk tweetal weet als eerste de eindstreep te behalen?

Jumprace in de gymles

Esther: “Dit is echt een leuke opening van de gymles!”

De uitleg én de video van dit spel staat net als 19 andere leuke en nieuwe spellen in het eBook van De Spelles: 20 warming-up spellen van De Spelles! De warming-up spellen die in het eBook staan, zijn origineel en werken enthousiasmerend. Het bevordert ook de samenwerking tussen de deelnemers. Omdat de warming-up spellen weinig voorbereiden treffen, kun je snel aan de slag en begint iedereen actief aan de gymles!

20 warming-up spellen van De Spelles

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!