Jump-Race 2.0 in de gymles!

Jump-Race 2.0 in de gymles

Warming-up spellen zijn en blijven cruciaal om een goede start te maken in de gymles! Gelukkig vind je op de website van De Spelles meer dan 50 warming-up spellen voor de onderbouw, maar ook voor de bovenbouw (en zelfs ook voor volwassenen). Wat deze Jump-Race 2.0 in de gymles van De Spelles zo bijzonder maakt, is dat het origineel is, het is goed voor de samenwerking en bewegen wordt met leren gecombineerd. Een gouden combinatie!

Zo heeft De Spelles allerlei verschillende originele warming-up spellen, maar ook samenwerkingspellen en warming-up spellen waarbij we bewegen en leren combineren. Denk bijvoorbeeld aan Rondo-TikkertjeKleuren-reactie-chaos of Reactie-Race in de gymles. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt zelf ook enthousiast om mee te doen.

Leuke warming-up spellen in één eBook

De uitleg van Jump-Race 2.0 in de gymles staat in het eBook van De Spelles: 20 originele warming-up spellen van De Spelles. In dit eBook staan ook nog 19 andere warming-up spellen die je direct kunt toepassen. Zo start je de komende periode op een actieve en originele wijze je gymles. Meer dan 500 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende?

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

20 warming-up spellen van De Spelles

Video Jump-Race 2.0 in de gymles

Deze video is vrij te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, downloaden, delen en bewerken van deze video is niet toegestaan.