Touwtje Spring Battle

Touwtje springen blijft leuk, maar nu je er een battle van maakt helemaal! Wie weet met een beetje geluk alle materialen te verzamelen?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: alle
  • Aantal spelers: 2-20
  • Intensiteit: intensief
  • Tijd: 10-15 minuten
  • Leerlijn: touwtje springen / hardlopen
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN VOOR BUITEN

De beschrijving van dit leuke spel staat in het eBook Topspellen voor buiten. In het eBook staan nog meer leuke gymspellen die je buiten kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Dobbel-Twist, Fitness-Stoelendans of Fitness-Battle. Deze spellen voor in de gymles buiten zijn al duizenden keren gespeeld en geven een hoop spelplezier. Je wordt zelf ook enthousiast om mee te doen.

Wanneer je een eBook van De Spelles bestelt, krijg je altijd zekerheid: je vindt bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder is ieder spel voorzien van een spelvideo, deze bekijk je snel via een handige QR-code of door op de toegevoegde link te klikken. Zo zie je meteen wat de bedoeling is en kun je het zelfs als instructie gebruiken!

SPELVIDEO INSECTEN-TIKKERTJE IN DE GYMLES
Touwtje-Spring-Battle in de gymles

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!